Din lokale Mægler:

Holbæk & Odsherred

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Maiken Kierkegaard · Ejendomsmægler, MDE
53 80 22 99 · mak@robinhus.dk

Malene Lasak Sørensen · Ejendomsmægler, MDE
53 63 22 99 · mls@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg vægter et ærligt og resultatorienteret samarbejde med mine sælgere, og sætter en ære i at følge sagerne hele vejen –lige fra første vurderingsmøde, indtil nøglerne er overdraget og sælgers penge er frigivet.

Når du sætter til salg hos mig, så vil du opleve en engageret og grundig arbejdsindsats, ligesom din bolig bliver præsenteret skarpt og med høj kvalitet i både professionelle fotos, en flot beskrivelse og en skarp plan for markedsføring, der rammer køberne lige netop dér hvor de er.

Det vil glæde mig at starte samarbejdet op med en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, og en snak om hvad jeg og RobinHus konceptet kan gøre for dig og dit boligsalg.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, på telefon 53802299

Forretningens CVR: 31908493

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.