Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din lokale ejendomsmægler i Holbæk og Odsherred

Mangler du en lokal og fagligt kompetent ejendomsmægler i Holbæk Odsherred? Så bør du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Holbæk og Odsherred. Her får du nemlig kyndig vejledning og rådgivning ved boligsalg både i og uden for Holbæk og Odsherred kommuner. Vi har et fast lavt salær, som giver lidt mindre til os og en del mere til dig. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit boligsalg herunder.

Vi er ejendomsmæglere i 4300, Holbæk og Odsherred

Hvis du har brug for en ejendomsmægler i Holbæk, Odsherred eller andre nærliggende områder, kan du med fordel vælge RobinHus. Vi har nemlig kyndige MDE ejendomsmæglere, som er ejendomsmæglerbranchens kvalitetsstempel. Du er derfor forsikret god og kyndig service og rådgivning, når du sælger din bolig med os. Vi sørger for, at du bliver en aktiv del af boligsalget, hvilket bidrager til et godt og hurtigt salg.

Du kan bestille en gratis salgsvurdering af din bolig online og starte dit boligsalg med RobinHus’ ejendomsmægler i Holbæk og omegn i dag. Det er nemt og ligetil.

Formidling af ejendomme beliggende i Holbæk og Odsherred

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Holbæk og Odsherred sælger vi din bolig sammen med dig. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den, som kender boligen bedst, der bør vise den frem. Derfor står vi for en flot og professionel formidling af din ejendom, der tiltrækker købere, og du står for fremvisningen. Hvis du mangler du rådgivning til fremvisningen, kan vi naturligvis hjælpe med det.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Maiken Kierkegaard · Ejendomsmægler, MDE
53 80 22 99 · mak@robinhus.dk

Malene Lasak Sørensen · Ejendomsmægler, MDE
53 63 22 99 · mls@robinhus.dk

Louise Søgaard · Ejendomsmægler MDE
53 59 22 99 · los@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Hvis du vælger RobinHus’ ejendomsmæglere i Holbæk og Odsherred, vil du blive serviceret af to kompetente og fagligt dygtige ejendomsmæglere, som begge er en del af MDE. Vi vægter et ærligt og resultatorienteret samarbejde med vores kunder. Derudover sætter vi en ære i at følge sagerne hele vejen. Det gælder lige fra første vurderingsmøde, til nøglerne er overdraget til den nye ejer og dine penge er frigivet til dig.

Når du sætter til salg hos os, så vil du opleve en engageret og grundig arbejdsindsats, hvor din bolig bliver præsenteret skarpt og med høj kvalitet. Vi benytter os nemlig af både professionelle fotos, en flot beskrivelse og en skarp plan for markedsføring, der rammer køberne lige netop dér, hvor de er.

Kunne du tænke dig at få et godt boligsalg ved at sælge med RobinHus i Holbæk & Odsherred som din ejendomsmægler? Så kan du starte processen ved at bestille en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig. Du kan bestille en salgsvurdering hos Maiken på telefon: 53 80 22 99 eller hos Malene på telefon: 53 63 22 99.

Forretningens CVR: 31908493

Se afdelingens boliger

Sammen sælger vi din bolig bedst

Når du sælger din bolig med RobinHus, er du en aktiv del af salget. Du står for at fremvise boligen til potentielle købere - det er nemlig dig, som kender boligen bedst. Til gengæld klarer vi alt det andet. Det giver ikke alene et overskueligt boligsalg – når vi arbejder sammen, sparer vi også tid og penge, hvilket giver mere til dig på bundlinjen. Læs alt om vores salgsmetoder her.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.