Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din lokale ejendomsmægler i Roskilde

Skal du sælge din bolig, og har du i den forbindelse brug for en ejendomsmægler i Roskilde og omegn? Så skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Roskilde, hvor du får høj ekspertise og professionel service til et fast lavt salær.

Vælg RobinHus ejendomsmægler, hvis du er på udkig efter en lokal ejendomsmægler, der har stor viden om Roskilde og de nærliggende områder. Du kan altid bestille en gratis salgsvurdering af din bolig gennem vores hjemmeside. Se også alle vores boliger i Roskilde, der allerede er sat til salg længere nede på siden.

Vi står sammen om dit boligsalg i 4000 Roskilde

Hos RobinHus’ ejendomsmæglere i Roskilde mener vi, at det er den, som kender boligen allerbedst, der bør vise den frem. Af den grund er det ikke os, men dig selv, der åbner døren op for mulige købere. Så er du nemlig ikke i tvivl om, at alt det, der gør dit hjem specielt, bliver understreget ved fremvisningen.

Hvis du har brug for råd eller vejledning, omkring hvad du bør nævne til potentielle købere, kan du selvfølgelig altid spørge os til råds. Vi hjælper nemlig altid med et smil for at give dig den bedste oplevelse.

Vi sørger derudover for online markedsføring af din bolig og den bedst mulige præsentation, så du kan få de bedste forudsætninger for et godt boligsalg. Du kan læse mere om vores faste lave salær og vores salgsmetoder.

Kompetente ejendomsmæglere i Roskilde og omegn:

Hos RobinHus får du maksimal værdi til en exceptionel skarp pris, som er svær at matche for andre ejendomsmæglere i Roskilde og omegn. Du skal derfor vælge RobinHus som din ejendomsmægler, hvis du vil have et effektivt og serviceorienteret boligsalg i Roskilde, der ikke koster en bondegård - selvom det er sådan én, du sælger.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Maiken Kierkegaard · Ejendomsmægler, MDE
53 80 22 99 · mak@robinhus.dk

Malene Lasak Sørensen · Ejendomsmægler, MDE
53 63 22 99 · mls@robinhus.dk

Louise Søgaard · Ejendomsmægler MDE
53 59 22 99 · los@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

På vores kontor i Roskilde sidder vi to kompetente mæglere, som er mere end klar til at hjælpe dig med et godt boligsalg i Roskilde og omegn. Vi er begge uddannede ejendomsmæglere, som har stor erfaring med boliger i 4000 Roskilde. Derfor har vi meget at byde ind med, når du er på jagt efter en engageret og kyndig ejendomsmægler.

I og med du varetager fremvisningen af din bolig, kan vi have fuldt fokus på præsentationen og markedsføringen af din bolig på tværs af medier og vores hjemmeside. Vi arbejder nemlig i dybden med præsentationen af de ejendomme, vi sælger. Derudover har vi en fantastisk boligstylist, der kan gøre en stor forskel i de fleste boliger, vi skal sælge.

Venlig hilsen dine ejendomsmæglere i 4000, Roskilde.

Forretningens cvr: 31908493

Se afdelingens boliger

Boligsalg med en kompetent ejendomsmægler i Roskilde

Det behøver ikke være dyrt at sælge din bolig i Roskilde. I hvert fald ikke hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler. Hos RobinHus har vi nemlig valgt at fjerne det høje salær samt alle andre unødvendige omkostninger. På den måde får du en kompetent ejendomsmægler i Roskilde, som har fokus på den service og rådgivning, du har brug for i forbindelse med salget af din bolig. Rejsen til et godt boligsalg starter, når du bestiller en gratis salgsvurdering hos os.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.