Din lokale Mægler:

Roskilde

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Maiken Kierkegaard · Ejendomsmægler, MDE
53 80 22 99 · mak@robinhus.dk

Malene Lasak Sørensen · Ejendomsmægler, MDE
53 63 22 99 · mls@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Roskilde er min by! Jeg er født og opvokset her, og det er her jeg bor med min familie. Jeg kender alle bydele, alle skoler, jeg ved hvad det gamle Schou-Epa er. Kort sagt, så er jeg en ægte Roskildenser, og jeg glæder mig til et godt samarbejde, når du skal sælge din bolig.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver, og er naturligvis medlem af Dansk ejendomsmæglerforening, hvilket sikrer høj faglighed og løbende opdatering i faget.

Jeg arbejder i dybden med præsentationen af de ejendomme jeg skal være med til at sælge og ved vores første møde tager vi en snak om hvilke redskaber der skal bruges for at sikre at du får det bedste salg, med den bedste bundlinie til dig.

Udover en kniv skarp online præsentation med nogle af branchens flotteste billeder, har jeg en fantastisk boligstylist som kan gøre en stor forskel i de fleste boliger, til de sælgere der ønsker dette.

Venlig hilsen Maiken

Forretningens cvr: 31908493

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.