Bestil en gratis salgsvurdering

Moderne boligsalg på Djursland med RobinHus

Ebeltoft, Grenå, Auning, Rønde eller Thorsager? Vi har stor erfaring med boligsalg på hele Djursland. Du kan derfor altid få god rådgivning og service, når du vælger RobinHus som din ejendomsmægler.

Hos RobinHus på Djursland kan vi hjælpe med boligsalget af din villa, fritidshus, ejerlejlighed eller anden type ejendom. Vi følger salget fra A til Z, og sammen med dig kan vi skaffe den bedste salgspris. Det er nemlig dig, der åbner døren for potentielle købere, og os, der markedsfører din bolig til de rette købere og lukker salget. 

Du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller læse mere om RobinHus’ ejendomsmægler på Djursland herunder.

Vær en del af dit boligsalg i Ebeltoft eller Grenå

Hvis du vælger at sælge din bolig i Ebeltoft eller Grenå, med RobinHus’ ejendomsmægler kan du forvente et professionelt samarbejde, hvor dine ønsker er i fokus. Derudover har du selv indflydelse på boligsalget, da du er en del af salgsprocessen. Hos RobinHus er det nemlig ikke os men dig, som viser boligen frem for potentielle købere. Det skyldes, at nye ejere hellere vil høre om ejendommens charme og små detaljer fra den person, som oprigtigt kender til den - og det er dig.

Vi står naturligvis stadig bag dig og tilbyder rådgivning til, hvordan du bedst fremviser en ejendom. Derudover står vi for en æstetisk præsentation af din bolig med professionelle billeder, online markedsføring på boligsider, sociale medier og vores hjemmeside. Når vi sammen har fundet de rette købere til din bolig, aflsutter vi salget og klarer alt papirarbejdet.

Hvis du vil have et boligsalg på Djursland, hvor vores faglige markedskendskab er kombineret med dit eget, personlige kendskab til din bolig, skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler. Vi har yderligere et fast lavt salær til salg af enhver boligtype, uanset om det er et helårshus, fritidshus eller en helt anden ejendomstype.

 

 


Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Marianne Skovbogaard · Indehaver
50 55 76 05 · msk@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus-boligspecialist 

RobinHus er ikke bare en anden mægler - vi er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og derfor vil køberne hellere møde dig på fremvisningen. Det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klarer alt andet.

Der er mange, der gerne vil sælge din bolig, men næsten ingen der vil fortælle dig om det værdifulde i, at du selv tager aktivt del i salget. Din begejstring for dit eget hjem og vores evne til at lukke handler, er mange penge værd for dig. Når du åbner døren, så forstår køber at det her er ikke bare en bolig – det er et hjem, og det kan ingen ejendomsmægler gøre dig efter.Med over 20 års erfaring på boligmarkedet, hjælper vi dig sikkert igennem hele processen og sørger for alt fra annoncerings-, salgsarbejdet og købsaftale til udfærdigelse af skøde og berigtigelse af handlen. Hos os, har du kun én rådgiver igennem hele salgsprocessen - lige fra første vurderingsmøde og til nøglerne er overdraget og pengene fra salget er frigivet til dig.

Bestil en vurdering på 50557605.

Bestil en vurdering allerede i dag!

Ansvarlig ejendomsmægler Lilian Drikkjær, CVR 40498567
Forretningens CVR: 38828762

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Du åbner døren - vi lukker salget 

Hos RobinHus er det ikke os, der fremviser boligen, men dig. Det har vi gjort af den grund, at mulige købere langt hellere vil høre historien om huset eller lejligheden af den, som ved mest om bolig. Og det er dig - ikke os. Vi står til gengæld for at lukke salget og klare papirarbejdet til et fast lavt salær.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt RobinHus’ ejendomsmægler på Djursland i dag, og lad os sammen sælge din bolig til den bedste salgspris.