Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus – din ejendomsmægler i Ry & Skanderborg

Du skal vælge RobinHus’ ejendomsmægler, hvis du vil have en mere personlig og bedre oplevelse, når du skal sælge din bolig. RobinHus er nemlig ikke bare en anden mægler - vi er en anden måde at sælge bolig på.

Her tror vi på, at vi i fællesskab kan bringe det bedste boligsalg til dørs: Du åbner du døren til alt det gode ved dit hjem, mens vi lukker købsaftalen. Det giver også et væsentligt mindre salær end hos andre ejendomsmæglere.

Ry & Skanderborg's lokale ejendomsmægler:

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Ry & Skanderborg får du værdi for dine penge. Her er ikke noget, som er fejet under tæppet i boligen. Vi har ingen unødvendige omkostninger eller uforklarlige pengebeløb, da vi mener, at gennemskuelighed og samarbejde er dét, der kan følge dit boligsalg til dørs.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nikolaj Lindhardt Jensen · Ejendomsmægler, MDE
26 13 71 34 · nlj@robinhus.dk

Din helt lokale RobinHus ejendomsmægler

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Ry & Skanderborg får du en lokal samarbejdspartner med over 15 års erfaring i branchen: Nikolaj Lindhardt Jensen. Ejendomsmægleren er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og følger den løbende efteruddannelse.

Nikolaj bor selv i Ry med sin familie, har børn i de lokale institutioner og bruger ofte områdets idræts og indkøbsmuligheder. Derfor får du også en ejendomsmægler, som kender markedet samt Silkeborg og Rys nabolag indgående og ved, hvad der er efterspurgt i netop dit område. Af den grund kan Nikolaj understrege alt det, som er vigtigt, når du skal sælge din bolig.

Nikolaj mener selv, at omhyggelighed, kvalitet i arbejdet og et tæt samarbejde med dig, altid vil være nøgleordene for ham som mægler. Så ved at anvende RobinHus’ nytænkte metoder, når du skal sælge din bolig, får du effektive metoder, gennemskuelige ydelser og lavere pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Går du i salgstanker? Så kontakt Nikolaj på tlf. 26 13 71 34 for en gratis og uforpligtende vurdering.

Forretningens CVR: 35495975

Se afdelingens boliger

Lad RobinHus være din ejendomsmægler i Ry og Skanderborg

Der er ingen, der kender din bolig bedre end dig. Derfor har RobinHus fokus på dine værdier ved boligsalget i Ry og Skanderborg. I den forbindelse synes vi, at det virker mest naturligt – og allerbedst – at du bidrager til boligfremvisningen. Så klarer vi alt det “kedelige” som salgsvurdering, annoncering, forhandling og købsaftale.

Det er ganske værdifuldt, at du selv er med og tager aktiv del i salget af din bolig - vi ejendomsmæglere kender jo blot markedet, mens du er ekspert på netop din bolig. Derfor står du for fremvisningen af din bolig - det er der nemlig ingen ejendomsmægler, som kan gøre dig efter.

Din begejstring for eget hjem, og vores evne til at lukke handler, kan derfor blive et passioneret samarbejde, der er mange penge værd for dig - både tjent og sparet. Hvis du derfor vil høre mere om metoden og fordelene, så kan du læse mere om vores faste lave salær og vores salgsmetoder - eller bestille en gratis salgsvurdering allerede i dag.

 

Boligsalg i Ry og Skanderborg til den halve pris

Det giver ikke mening for os, hvorfor det skal være så dyrt at sælge boliger. Derfor har vi droppet de traditionelle ejendomsmægler-priser og -metoder. Du bør nemlig ikke betale for drift af stor administration, dyre butikslokaler og unødvendig markedsføring.

I stedet lægger vi fokusset ved salget af din bolig. Her sørger vi for at følge med nutidens muligheder indenfor markedsføring, så du får annonceret din bolig i landsdækkende køberkartoteker og på sociale medier. Derudover mener vi, at du kan gøre fremvisningen meget bedre end en omkostningstung fremviser. Det giver en mere personlig, effektivt og pålidelig fremvisning af boligen - og, ikke mindst, et bedre boligsalg.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, Gjensidige Forsikring.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.