Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din RobinHus Ejendomsmægler:

Albertslund, Ballerup, Glostrup, Hedehusene, Skovlunde, Smørum og Taastrup

Skal du sælge din bolig, bør du overveje RobinHus. Her får du en ejendomsmægler med stor erfaring, en anderledes salgsmetode og et fast lavt salær.
Hos RobinHus arbejder vi nemlig sammen med dig om resultaterne, og det vil du kunne mærke. Det giver nemlig en langt bedre salgspris, mens du sparer penge på forløbet uden at gå ned i kvalitet. Du skal blot åbne døren til din bolig - så lukker RobinHus salget.

Vær en del af dit boligsalg

Når du vælger at sælge din bolig med RobinHus, så vælger du ikke blot en anden mægler men en anden måde. For at få din bolig solgt mener vi nemlig, at du er nøglen - bogstavelig talt. Derfor er det dig, der står for at låse boligen op og byde potentielle købere indenfor, da du bedst kan fortælle om husets charme og de små detaljer. Hos RobinHus er det derfor dig, der viser din bolig frem og byder købere velkommen, mens vi er lige bag dig med gode råd. Det giver dig en mægler, der står for salget af din bolig fra a til z samt sørger for personlig opfølgning i din sag. På den måde kan du kombinere faglig markedskendskab med din egen, personlige boligkendskab. Det, mener vi, giver det allerbedste salg af din villa, lejlighed, andelsbolig eller en helt fjerde slags ejendom.

Hos RobinHus får du altid: 
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nathalie Middelboe · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
51 19 67 77 · nmi@robinhus.dk

Thomas Feveile · Salg & vurdering
40 14 28 95 · tfe@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hvem er vi?
Vi hedder Thomas og Nathalie. Nathalie er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver og har arbejdet i branchen i snart 24 år – heraf de seneste 8 år i RobinHus. Thomas har mange års erfaring med salg i den finansielle sektor.

Vi er naturligvis medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket sikrer høj faglighed og løbende opdatering i faget. Vi elsker vores job, som består i at vurdere, sælge og forhandle boliger på plads mellem sælgere og købere.

Missionen for os er at give dig et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Vi har stor fokus på præsentationen af ejendommen, og ved første møde tager vi en snak om, hvordan vi sikrer, at du får det bedste salg med den bedste bundlinje til dig. Udover en knivskarp online præsentation med nogle af branchens flotteste billeder, har vi fantastiske boligstylister, som kan gøre en stor forskel i de fleste boliger.

Når du sætter til salg hos os, vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats. Vi glæder os til at høre fra dig for en seriøs snak om mulighederne for salg af din bolig.

Sådan sælger vi din bolig

Uanset hvor du bor, kan vi hjælpe dig med at sælge din bolig på en bedre og mere nærværende måde.

Vi kombinerer nemlig intelligent markedsføring, boligpræsentationer på diverse platforme og lokal, personlig opfølgning med dig som fremviser af egen bolig.

Alt dette giver dig en tryg bolighandel, hvor vores professionelle ejendomsmæglere står for boligsalget, mens du er inkluderet i hele processen.

RobinHus’ ejendomsmæglere i Albertslund, Ballerup, Glostrup, Hedehusene, Skovlunde, Smørum og Taastrup

Vi er repæsenterer RobinHus i ovenstående områder og hos os finder du altid en professionel ejendomsmægler, der har engagement og stort markedskendskab. Og selvom kvalitet plejer at koste en bondegård - også selvom du ikke skal sælge sådan en - så kan du få det til et fast lavt salær hos RobinHus.


Forretningens CVR: 34861692

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Start salgsrejsen af din bolig ved at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online hos RobinHus’ ejendomsmægler på Vestegnen her. Vi glæder os til at høre fra dig og sammen sælge din bolig til den bedste pris.