Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din RobinHus ejendomsmægler i Bagsværd & Herlev

Skal du sælge din bolig, bør du overveje RobinHus. Her får du en ejendomsmægler med stor erfaring, en anderledes salgsmetode og et fast lavt salær. Hos RobinHus arbejder vi nemlig sammen med dig om resultaterne, og det vil du kunne mærke. Det giver nemlig en langt bedre salgspris, mens du sparer penge på forløbet uden at gå ned i kvalitet. Du skal blot åbne døren til din bolig - så lukker RobinHus salget.

Vær en del af dit boligsalg

Når du vælger at sælge din bolig med RobinHus, så vælger du ikke blot en anden mægler men en anden måde. For at få din bolig solgt mener vi nemlig, at du er nøglen - bogstavelig talt. Derfor er det dig, der står for at låse boligen op og byde potentielle købere indenfor, da du bedst kan fortælle om husets charme og de små detaljer. Hos RobinHus er det derfor dig, der viser din bolig frem og byder købere velkommen, mens vi er lige bag dig med gode råd. Det giver dig en mægler, der står for salget af din bolig fra a til z samt sørger for personlig opfølgning i din sag. På den måde kan du kombinere faglig markedskendskab med din egen, personlige boligkendskab. Det, mener vi, giver det allerbedste salg af din villa, lejlighed, andelsbolig eller en helt fjerde slags ejendom.

RobinHus' ejendomsmæglere i Bagsværd & Herlev

Hos RobinHus finder du de bedste og mest professionelle ejendomsmæglere, der har engagement og stort markedskendskab. Og selvom kvalitet plejer at koste en bondegård - også selvom du ikke skal sælge sådan en - så kan du få det til et fast lavt salær hos RobinHus.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nathalie Middelboe · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
51 19 67 77 · nmi@robinhus.dk

Thomas Feveile · Salg & vurdering
40 14 28 95 · tfe@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hvem er vi?

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Bagsværd og Herlev er vi Thomas Feveile og Nathalie Middelboe. Nathalie er uddannet som ejendomsmægler og køberrådgiver og har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen i snart 24 år, hvor de seneste 8 år har været hos RobinHus. Thomas har mange års erfaring med salg i den finansielle sektor, og han har valgt at mæglerbranchen er det ideelle match for ham.

Vi giver altid en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats, hvilket du vil kunne mærke, hvis du vælger os som din ejendomsmægler i Bagsværd & Herlev.

Hvordan sælger vi din bolig?

Nathalie og Thomas’ klare mål er at tilbyde et moderne, professionelt og trygt boligsalg med så få omkostninger som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og service. De kommer i mål ved at følge op på enhver sag samt arbejde tæt sammen med dig.


Der er altid stort fokus på en æstetisk præsentationen af din ejendom. Derfor bliver der taget nogle af branchens flotteste billeder, og der kan blive gjort brug af en boligstylist, som kan gøre en stor forskel i mange hjem. Derudover sørger Nathalie og Thomas for en online markedsføring, der rammer de rette købere til netop din bolig.


Kontakt os til en snak om dine muligheder

Ring til Nathalie på telefon 51 19 67 77 eller Thomas på telefon 40 14 28 95 for at høre om dine muligheder for boligsalg i Hvidovre og Rødovre. Vi glæder os til at høre fra dig til en seriøs snak - du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering i løbet af samtalen.

 

Forretningens CVR: 34861692

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil vurdering online

Det første skridt til at sælge din bolig er at få den vurderet. Derfor kan du nemt og hurtigt bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online. Her vil vores lokale repræsentant komme ud til dig og vurdere boligen, og I kan tage en seriøs snak om dine muligheder for at få et trygt, moderne og godt boligsalg i Bagsværd & Herlev.