Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din lokale ejendomsmægler på Lolland

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent ejendomsmægler på Lolland? Så bør du kraftigt overveje at vælge RobinHus’ ejendomsmæglere på Lolland. Hos os får du nemlig en række af fordele såsom et fast lavt salær og ingen skjulte omkostninger. Derudover tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning, så du kan få et godt og hurtigt boligsalg. Vi kan hjælpe med salget af din bolig, uanset om det er en villa, en ejerlejlighed, et rækkehus eller noget helt fjerde.

Sammen sælger vi din bolig bedst

Hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler, vil du opleve et tæt samarbejde, da da vi mener, at det er sammen, vi sælger din bolig bedst. I stedet for at vi overtager dine nøgler og viser boligen frem, får du lov til selv at beholde dem og byde potentielle købere ind i dit hjem. Vi gør det på denne måde, fordi de fleste købere faktisk hellere vil høre historien om boligen fra den person, som kender den bedst - nemlig dig.

Til gengæld står vi for formidlingen af dit hjem, så du får en flot og professionel markedsføring, der tiltrækker interesserede købere. Du kan læse alt om vores salgsmetoder her.

Kompetente ejendomsmæglere på Lolland

Du skal vælge RobinHus som din ejendomsmægler på Lolland, hvis du gerne vil have et tæt samarbejde om salget af din bolig, hvor du bliver inddraget i alle beslutninger. Derudover får du en engageret mægler, som kan yde professionel og personlig rådgivning til dig. På den måde får du en god oplevelse, når du skal sælge din elskede villa, dit flotte rækkehus eller dit hyggelige sommerhus.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

Peter Langerup · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Kristian Larsen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Ivan Lolk · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ilo@robinhus.dk

Lene Rasmussen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ler@robinhus.dk

Signe Juul Petersen · Ejendomsmægler, MDE
22 59 50 25 · sjp@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Vores klare mission hos RobinHus på Lolland er at give dig en god oplevelse med et moderne, professionelt og trygt boligsalg - endda med lavest mulige omkostninger og selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen.

Vi bestræber os på, at du får mest mulig værdi for dine penge. Det gør vi ved at tilbyde et langt mere nutidigt og moderne produkt end andre ejendomsmæglere. Når du sætter til salg hos os, vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats, og du vil indgå et tæt samarbejde med vores mægler-eksperter.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved at ringe eller skrive til en af vores dygtige medarbejdere. Du kan finde både mailadresse og telefonnummer på vores ansatte længere oppe på siden.

Forretningens CVR: 34030200

Se afdelingens boliger

Bestil en gratis salgsvurdering online

Start dit boligsalg hos RobinHus ved at bestille en gratis salgsvurdering her. Det er både nemt og ligetil. På siden kan du også læse mere om, hvordan en salgsvurdering af dit hjem foregår. Bliv en del af mange glade og tilfredse kunder, som har gjort brug af RobinHus’ ejendomsmæglere på Lolland, og sælg din bolig gennem os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.