Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din ejendomsmægler i Vordingborg

Hos RobinHus’ afdeling i Vordingborg kan vi hjælpe med dit boligsalg på Falster, Lolland og naturligvis i Vordingborg. Vores ejendomsmæglere dækker nemlig et stort område, hvilket giver dig mulighed for at vælge os, uanset hvor din bolig ligger i områderne. Vi kører gerne lidt længere for at kunne tilbyde dig vores professionelle og kompetente rådgivning.

Derudover kan vi sælge din bolig, uanset om det er en ejerlejlighed, et sommerhus, en villa, et fritidshus eller noget helt fjerde. Start boligsalget hos RobinHus ved at bestille en salgsvurdering øverst på siden. Du kan også læse mere om, hvordan RobinHus’ ejendomsmæglere i Vordingborg kan hjælpe med salget af din bolig herunder.

Hav indflydelse på dit boligsalg med RobinHus

RobinHus-konceptet er ikke som de andre koncepter i den traditionelle ejendomsmæglerbranche. Vi har nemlig valgt at give dig stor indflydelse på salget af din bolig ved at lade dig stå for fremvisningen. Det har vi blandt andet gjort for at kunne tilbyde dig et fast lavt salær, og derudover har vi erfaret, at købere hellere vil høre historien om boligen af den, som kender den bedst. Og det er ikke os men dig.

Til gengæld står vi for alt det andet, såsom salgsvurderingen, papirarbejdet og markedsføring af boligen. Vi tilbyder derudover professionel og faglig rådgivning, så du kan få et godt og hurtigt salg af din bolig. Klik her, og læs mere om vores salgsmetoder.

RobinHus' ejendomsmægler i Vordingborg hjælper dig

Ligger din bolig i Nykøbing Falster, Sakskøbing, Maribo eller et helt andet sted på Falster eller Lolland? Bare rolig: Hos RobinHus’s ejendomsmæglere i Vordingborg kan vi hjælpe dig i alle områder, og vi kører gerne de ekstra kilometer på både motorvej og landevej for at hjælpe med dit boligsalg. Så kan du nyde alle fordelene med RobinHus-konceptet, uanset hvor du befinder dig. 

Vi benytter blandt andet professionelle billeder til at markedsføre din bolig på sociale medier, vores hjemmeside og andre steder med henblik på at ramme de rette købere til netop dit hjem. Derudover har vi lokale og engagerede mæglere, som kan hjælpe dig med at skaffe den bedste salgspris. Nyd alle fordelene hos RobinHus til et fast lavt salær, der giver lidt mindre til os og en del mere til dig.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Signe Juul Petersen · Ejendomsmægler, MDE
22 59 50 25 · sjp@robinhus.dk

Ivan Lolk · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ilo@robinhus.dk

Kristian Larsen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Lene Rasmussen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ler@robinhus.dk

Peter Langerup · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hos RobinHus mener vi ikke, at det er bedst at være størst. Til gengæld synes vi, at det er størst at være bedst, og netop derfor er vores klare mission er at give dig, som sælger, en god oplevelse med et moderne, professionelt og trygt boligsalg. Det gør vi ved at fjerne unødvendige omkostninger og skjulte gebyrer uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen. Det betyder, at du altid får et fast lavt salær, når du bruger RobinHus’ ejendomsmæglere i Vordingborg.

 

 

Når du sætter til salg hos os, vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats. Vi har både erfarne MDE ejendomsmæglere, valuarer og sælgere, som er lokalt engageret og motiverede til at skaffe de bedste priser. På den måde kan du få et så godt boligsalg som muligt.

Bestil en salgsvurdering ved at ringe til os. Her kan vi tage en seriøs snak om mulighederne for salget af netop din bolig. Vi glæder os til at høre fra dig.


Forretningens CVR: 34030200

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Hvis du mangler en professionel og fagligt dygtig ejendomsmægler, der kan lave en realistisk vurdering af din bolig, så kan du bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online her. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med salget af din bolig.