Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

RobinHus – din ejendomsmægler i Næstved

Har du brug for en ejendomsmægler i Næstved og omegn til at sælge din bolig? Og vil du gerne have en lav pris uden at gå på kompromis med ekspertise og service? Så skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Næstved.

Hos RobinHus har vi fjernet det høje salær og alle de unødvendige omkostninger. Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet - og du ved, hvad du betaler for. Du får lokal ejendomsmægler, der har stor viden om Næstved og de nærliggende områder. På den måde får du den bedst mulige vejledning og rådgivning, når du skal have solgt din bolig.

Vær selv en del af dit boligsalg i Næstved:

Når du skal have solgt din bolig, giver det bedst mening, at det er den, der kender boligen allerbedst, som viser den frem. Af den grund er det dig selv, der åbner døren op for mulige købere. Så kan du nemlig være sikker på, at alle de vigtige elementer, der udgør dit hjem, bliver nævnt ved fremvisningen. Og har du brug for vejledning omkring, hvad der er godt at nævne, skal du selvfølgelig spørge os til råds. Vi hjælper altid med et smil.

Vi sørger derudover for online markedsføring af din bolig og den bedst mulige præsentation, så du kan få de bedste forudsætninger for et godt boligsalg. Er du på udkig efter en ny bolig i Næstved og omegn, så kan du tage et kig her på siden. Her har vi en række af lækre villaer, rækkehuse og lejligheder.

Lokale ejendomsmæglere i Næstved

Som ejendomsmæglere i Næstved bestræber vi os på ikke at være ligesom alle de andre. Hos RobinHus vil vi nemlig hellere gøre tingene på vores egen måde. For os handler det ikke om at være bedst til at være størst, men til gengæld har vi den overbevisning, at det er størst at være bedst. Derfor kan vi tilbyde at varetage dit boligsalg i Næstved professionelt og yde den bedste personlige service og rådgivning til dig.

Hos RobinHus får du maksimal værdi til en exceptionel skarp pris, som er svær at matche af andre ejendomsmæglere i Næstved og omegn. Du skal derfor vælge RobinHus som din ejendomsmægler, hvis du vil have et effektivt og serviceorienteret boligsalg i Næstved, som ikke ruinerer dig.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Peter Langerup · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Kristian Larsen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Ivan Lolk · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ilo@robinhus.dk

Lene Rasmussen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ler@robinhus.dk

Signe Juul Petersen · Ejendomsmægler, MDE
22 59 50 25 · sjp@robinhus.dk

Rasmus Von Elberhagen  · Salg og vurdering
22 59 50 25 · von@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Vores klare mission hos RobinHus er at give dig en god oplevelse med et moderne, professionelt og trygt boligsalg i Næstved. Vi giver dig de lavest mulige omkostninger uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen. Du får - med andre ord - ikke mindre for pengene, men i stedet et langt mere nutidigt og moderne boligsalg til en bedre pris.

I vores afdeling i Næstved er vi et stærkt team, der tilsammen favner bredt om alle de vigtige kompetencer ved salg af boliger. Tilsammen i teamet har vi mange års erfaring, hvilket kommer dig til gode.

Har du brug for en vurdering af din bolig eller ejendomsværdi? Eller skal du have rådgivning til selve salget af din bolig? Så kan Robinhus’ ejendomsmæglere i Næstved hjælpe dig. Vores kompetente team er fuld af dygtige ejendomsmæglere, der har stor ekspertise i vurderinger og salg af ejendomme.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligsalg i Næstved og omegn, eller har du allerede indgået et samarbejde med os? Så kan du kontakte os på telefonen. Vi står nemlig klar til at hjælpe vores kunder med et smil, når det gælder salg af boliger.

Ved at lade RobinHus hjælpe med at sælge din bolig vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats. Vi håber, du vælger os, når du har brug for en ejendomsmægler i Næstved eller omegn. Vi glæder os til at høre fra dig til en seriøs snak om mulighederne for salg af netop din bolig.

Forretningens CVR: 34030200

Se afdelingens boliger

Sælg din bolig med en kompetent ejendomsmægler i Næstved

Det skal ikke være dyrt at sælge din bolig, og derfor har vi valgt at gøre tingene lidt anderledes end alle andre. Hos RobinHus har vi nemlig fjernet det høje salær uden at gå på kompromis med den service og ekspertise, som du har brug for i forbindelse med salget af din bolig.

Hvis du kunne tænke dig en kompetent ejendomsmægler i Næstved, der kan hjælpe dig med dit boligsalg - og som ikke koster en bondegård - kan du bestille en gratis salgsvurdering her. Du kan også læse mere om vores faste lave salær og vores salgsmetoder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.