Bestil en gratis salgsvurdering

Din ejendomsmægler i Valby:

Hos RobinHus i Valby kan vi hjælpe med dit boligsalg i Forfatterkvarteret, Den Hvide By, Hanssted Kvarteret og alle de andre hyggelige områder som Valby byder på. Vi har erfaring med at sælge både ejerlejligheder, andelsboliger, samt villaer og rækkehuse med mere, og derfor kan vi også klare salget af din bolig - uden unødvendige omkostninger. Vi har nemlig et fast lavt salær, der giver lidt mindre til os og en del mere til dig. Læs mere om, hvordan vores ejendomsmægler i Valby kan hjælpe dig herunder.

RobinHus: En moderne løsning til boligsalg

Selvom RobinHus-konceptet stammer fra de gamle fortællinger om Robin Hood, er vores boligsalg moderne og nutidigt. Vi mener nemlig, at ejendomsmæglere har taget alt for meget for alt for lidt i alt for længe. Derfor har vi hos RobinHus fjernet alle de unødvendige omkostninger - selvfølgelig uden at gå på kompromis med professionalisme og kompetence.

Vi har blandt andet valgt at gøre sælger til en del af boligsalget, og derfor er det ikke os men dig, der står for at fremvise boligen. Det giver nemlig mulighed for, at du kan fremhæve alt det, der gør din bolig til et hjem. Du kan læse meget mere om vores salgsmetoder her.

Din foretrukne ejendomsmægler i Valby

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Valby kan du forvente at få en venlig, professionel og dygtig ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med et godt og hurtigt boligsalg. Vi sørger nemlig for den bedste præsentation af din bolig gennem online markedsføring - altid til et fast lavt salær.

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 Rico Juhl · Ejendomsmægler
61 71 00 03 · rj@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Mit navn er Rico Juhl, og jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Valby. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med RobinHus-konceptet siden 2013.

I mit arbejde som ejendomsmægler vægter jeg et tæt samarbejde med enhver sælger, og jeg driver min forretning med fokus på grundighed, punktlighed og tilgængelighed. Derfor arbejder jeg ikke med faste kontortider, så jeg er til at få fat på, når det passer dig.

Du vil opleve mig som engageret og målrettet i min arbejdsindsats, og jeg vil præsentere og sælge din bolig på bedst mulig måde. Dette gør jeg blandt andet ved hjælp af professionelle billeder, præcise beskrivelser og målrettet markedsføring med henblik på at ramme de helt rigtige købere til netop din bolig.

Går du og overvejer du at sælge din bolig i Valby?

Så start med at få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig ved mig - ring og book en tid på telefon 61 71 00 03.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Forretningens CVR: 38727559

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

 

Få en gratis salgsvurdering af din lokale ejendomsmægler i Valby

Hos RobinHus kan du få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, så du har en realistisk idé om, hvad din ejendom er værd på markedet. Bestil her, og start dit boligsalg hos RobinHus.