Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus' ejendomsmægler i Køge og på Stevns 

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Køge og Stevns kan vi hjælpe med salget af enhver boligtype, uanset om det er en ejerlejlighed, villa, andelsbolig eller noget helt andet. Og vi hjælper dig selvfølgelig altid til et fast lavt salær, der giver lidt mindre til os og en del mere til dig.

Du vil opleve en personlig opfølgning, løbende opdateringer på, hvordan boligsalget forløber, og du vil selv blive en stor del af at sælge din bolig. Det er nemlig dig, der åbner døren for købere, og os, der lukker salget samt markedsfører dit hjem.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, eller læs mere om RobinHus’ ejendomsmægler i Køge og Stevns herunder.

Vælg en lokal engageret ejendomsmægler i Køge og Stevns

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Køge og på Stevns kan vi selvfølgelig også hjælpe med salget af din bolig i Borup, Bjæverskov og Lille Skensved. Vi sælger også gerne din bolig hvis den ligger i Store Heddinge eller Hårlev, samt flere af byerne i de nærliggende områder. Vores ejendomsmæglere er lokalt engagerede og har derfor stort kendskab til mange af de mindre omkringliggende byer og dermed kan de hjælpe med dit boligsalg og rådgive dig, når du skal fremvise for potentielle købere.

Bliv klogere på RobinHus

RobinHus-konceptet er ikke som de andre i ejendomsmæglerbranchen. Her arbejder vi nemlig tæt sammen med dig, når vi skal sælge din bolig. Vi mener nemlig, at det er sammen vi sælger din bolig bedst. Af den grund lader vi dig stå for at åbne døren og vise potentielle købere rundt i dit hjem. Det er ikke, fordi vi ikke har lyst, men fordi køberne hellere vil høre historien om boligen fra den person, som kender den bedst - nemlig dig.

Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du er klædt godt på til at fremvise din bolig. Derudover står vi for at tiltrække de rette købere til netop din bolig ved at markedsføre den med professionelle billeder på sociale medier, boligsider og selvfølgelig vores hjemmeside. Når vi sammen har fundet den rigtige køber til dit hjem, lukker vi salget og klarer alt papirarbejdet - det hele til et fast lavt salær.

Læs mere om vores salgsmetoder her.

RobinHus' ejendomsmægler i Køge og på Stevns: Et moderne og trygt boligsalg

Hos RobinHus tilbyder vi et moderne og trygt boligsalg, som du selv kan have stor indflydelse på. Vi kombinerer vores faglige ekspertise med din viden om boligen, hvilket giver køberne et godt indtryk. Vælg derfor RobinHus for et professionelt salg af din ejendom.

 

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Susanne Axelsen · Ejendomsmægler, MDE
30 30 22 22 · axelsen@robinhus.dk

Michael Mønster · Ejendomsmægler, MDE
30 30 22 22 · michael@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hos RobinHus i Køge og på Stevns er vi Susanne Axelsen og Michael Mønster. Vi er begge uddannede, lokale MDE ejendomsmæglere med tilsammen over 40 års erfaring - både som ansatte ejendomsmæglere og som indehavere i den traditionelle ejendomsmæglerbranche.

Gennem RobinHus konceptet tilbyder vi et professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger for dig. Det gør vi selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi går nemlig op i at skaffe den bedst mulige salgspris til dig, uanset hvilken boligtype og -størrelse du sælger.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi som ejendomsmæglere i Køge og på Stevns kan hjælpe med dit boligsalg? Så kontakt os på telefon 30 30 22 22. Vi glæder os til at høre fra dig og starte din boligsalgsrejse sammen.

 

Forretningens CVR: 25363833

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Du åbner døren - vi lukker salget

Hos RobinHus er det dig, der åbner døren, og os, som lukker salget. Vi mener nemlig, at det er på den måde, at vi skaffer den bedste salgspris. Vi har altid et fast lavt salær, hvilket giver mere til dig på bundlinjen. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi sammen sælger din bolig bedst.