Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus – din ejendomsmægler i Slagelse

Mangler du en ejendomsmægler i Slagelse og omegn, der kan hjælpe med dit boligsalg? Så skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Slagelse. Her har vi nemlig mere end 25 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligsalg herunder.

Sammen sælger vi bedst din bolig i Slagelse

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Slagelse mener vi, at det bør være den, der ved allermest om boligen, der skal vise den frem til potentielle købere. Derfor er det dig, der står for fremvisningen, og os der står for alt det tekniske. Vi har nemlig erfaret, at det får salgsprocessen til at glide bedre, så forhandlingerne falder hurtigere på plads.

Vi varetager ikke kun boligsalg i Slagelse men agerer også ejendomsmægler i Sorø og andre lokalområder. Hvis du derfor har brug for vejledning, rådgivning eller svar på spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe dig, så du får en god oplevelse med dit boligsalg - uanset hvad din adresse lyder på.

Din lokale ejendomsmægler i Slagelse

Hos RobinHus’ ejendomsmæglere i Slagelse vil vi ikke være som de andre. Her gør vi tingene på vores egen måde, hvilket kommer dig til fordel. Det handler nemlig ikke om at være bedst til at være størst, men til gengæld har vi den overbevisning, at det er størst at være bedst. Derfor kan vi tilbyde en professionel varetagelse af dit boligsalg i Slagelse, hvor vi yder den bedste personlige service og rådgivning til en exceptionel skarp pris.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Sif Bjerregaard · Ejendomsmægler, MDE
24 43 90 03 · sib@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmægler i Slagelse

Mit navn er Sif Bjerregaard, og jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Slagelse - men jeg hjælper også gerne med dit boligsalg uden for byens grænser. Jeg har nemlig stor viden omkring Slagelse og alle de nærliggende områder, og jeg bor selv i området omkring Skælskør med min familie.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har været i branchen i mere end 29 år. Jeg har tidligere arbejdet hos home og Nybolig. Jeg synes dog, at de nytænkte koncepter hos RobinHus, hvor boligejeren deltager aktivt i sit boligsalg, er et stort plus. Det giver nemlig et mere smidigt salg, en bedre pris og et lavere salær - til fordel for alle.

Jeg har været selvstændig RobinHus-ejendomsmægler i Slagelse siden 2013, og det vigtigste for mig er, at alle kunder føler sig velkomne. Derudover går jeg meget op i at yde den bedste service og rådgivning, så du altid vil føle, at du får et godt boligsalg.

Hvis du mangler en kompetent, erfaren og lokal ejendomsmægler i Slagelse, Skælskør, Korsør eller andre lokalområder, så vil jeg til hver en tid hjælpe dig. Du kan kontakte mig på telefon 24 43 90 03 til en uforpligtende samtale, hvor du kan bestille en gratis salgsvurdering af din bolig.

Forretningens CVR: 26409454

Se afdelingens boliger

Sælg din bolig med en kompetent ejendomsmægler i Slagelse

Kunne du tænke dig en kompetent ejendomsmægler i Slagelse, der kan hjælpe dig med dit boligsalg - og som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så kan du bestille en gratis salgsvurdering online eller ringe til din lokale RobinHus-ejendomsmægler. Du kan også blive klogere på vores faste lave salær og vores salgsmetoder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.