Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus: Få et godt boligsalg på Frederiksberg & Vesterbro

Vil du modtage god og personlig service, uden det koster en bondegård? Så er RobinHus’ mægler på Vesterbro & Frederiksberg et godt valg. Her kan vi nemlig hjælpe med dit boligsalg i København V og Frederiksberg C og selvfølgelig 2000 Frederiksberg. Vi giver faglig rådgivning og følger personligt op på dit boligsalg - alt sammen til et fast lavt salær.

Vi sørger for et godt boligsalg på Frederiksberg & Vesterbro

Ved at vælge RobinHus og vores koncept, når du skal sælge din bolig, vil du opleve et tæt samarbejde med din faste kontaktperson. Det er nemlig dig selv, der åbner døren og viser dit hjem frem for potentielle købere, og os der sørger for opfølgning, papirarbejdet og markedsføringen af din bolig. Vi har nemlig erfaret, at det er, når vi samarbejder, at vi skaffer de bedste salgspriser. Du kan læse meget mere om vores salgsmetoder her.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

Rico Juhl · Ejendomsmægler

61 71 00 03 · rj@robinhus.dk 

Læs om din lokale RobinHus:

Velkommen hos RobinHus Frederiksberg & Vesterbro.

Hos RobinHus har vi flere stærke personlige profiler som vurderer og sælger boliger på Frederiksberg eller Vesterbro. Vi er uddannede ejendomsmæglere med mange års erfaring og medarbejdere der har mange års erfaring med RobinHus-konceptet.

I arbejdet med med boligsalg & vurdering vægter vi et tæt samarbejde med enhver sælger, og som RobinHus mæglere har vi stor fokus på grundighed, punktlighed og tilgængelighed. Netop derfor arbejder vi ikke med faste kontortider, da vi gerne vil være tilgængelige når det passer dig bedst.

 

Du vil opleve os som engagerede og målrettede i vores arbejdsindsats, når vi præsenterer og sælger din bolig på bedst mulig måde. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af professionelle billeder, præcise beskrivelser og målrettet markedsføring med henblik på at ramme de helt rigtige købere til netop din bolig.

Går du og overvejer du at sælge din bolig på Frederiksberg eller Vesterbro?

Så start med at få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig ved mig - ring og book en tid på telefon 33 11 10 06.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Forretningens CVR: 38727559

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Er RobinHus’ mægler på Frederiksberg og Vesterbro et godt match til din bolig? Så bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering online her, og start dit boligsalg med os. Sammen med dig skaffer vi den bedste salgspris, og du vil få et moderne og trygt salg.