Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus: Få et godt boligsalg på Frederiksberg & Vesterbro

Vil du modtage god og personlig service, uden det koster en bondegård? Så er RobinHus’ mægler på Vesterbro & Frederiksberg et godt valg. Her kan vi nemlig hjælpe med dit boligsalg i København V og Frederiksberg C og selvfølgelig 2000 Frederiksberg. Vi giver faglig rådgivning og følger personligt op på dit boligsalg - alt sammen til et fast lavt salær.

Vi sørger for et godt boligsalg på Frederiksberg & Vesterbro

Ved at vælge RobinHus og vores koncept, når du skal sælge din bolig, vil du opleve et tæt samarbejde med din faste kontaktperson. Det er nemlig dig selv, der åbner døren og viser dit hjem frem for potentielle købere, og os der sørger for opfølgning, papirarbejdet og markedsføringen af din bolig. Vi har nemlig erfaret, at det er, når vi samarbejder, at vi skaffer de bedste salgspriser. Du kan læse meget mere om vores salgsmetoder her.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Thomas Søboe · Indehaver
40 40 01 44 · tso@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus:

Mit navn er Thomas Søboe, og jeg har solgt boliger siden 1994. De første otte år hos Nybolig, hvor jeg alle årene var blandt de mest sælgende. Herefter 13 år som selvstændig medindehaver af to Estate-butikker, hvor mine butikker lå som de bedste på flere forskellige punkter, blandt andet kundetilfredshed. Fra 2015 og frem har jeg været hos RobinHus. Jeg har den erfaring, viden og fornemmelse for bevægelser på boligmarkedet, der er krævet for at sikre dig det mest optimale salg.

Hvis du derfor er på udkig efter en kompetent og fagligt dygtig boligexpert, der kan stå for dit boligsalg på Frederiksberg eller på Vesterbro, vil jeg med glæde hjælpe dig. Jeg er sikker på, at vi sammen kan skaffe den bedste salgspris for netop din bolig.

Det er dig, der fremviser boligen, men det betyder ikke, at du skal kunne svare på tekniske og mæglerfaglige spørgsmål. Jeg klarer nemlig annoncerings-, salgs- og papirarbejdet samt alt det andet, der hører med. På den måde kan vi hos RobinHus tilbyde dig et altid fast lavt salær.

 

Forretningens CVR: 36623225

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Er RobinHus’ mægler på Frederiksberg og Vesterbro et godt match til din bolig? Så bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering online her, og start dit boligsalg med os. Sammen med dig skaffer vi den bedste salgspris, og du vil få et moderne og trygt salg.