Bestil en gratis salgsvurdering

Din ejendomsmægler i Gilleleje

Skal du have solgt din bolig, og leder du derfor efter en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig med dette? Så bør du overveje RobinHus’ ejendomsmægler i Gilleleje. Her kan vi nemlig hjælpe med dit boligsalg i Helsinge, Græsted, Tisvildeleje og naturligvis Gilleleje såvel som omkringliggende byer og kommuner. Ved at vælge RobinHus får du et moderne boligsalg, hvor vi i samarbejde med dig opnår den bedst mulige salgspris for netop din bolig.

Vælg et moderne boligsalg med RobinHus

Med RobinHus som din ejendomsmægler i Gilleleje, Helsinge eller andre steder får du en moderne løsning til salget af din bolig. Vi benytter os nemlig af online markedsføring af din bolig på sociale medier, vores hjemmeside og andre steder for at vække interesse hos de helt rigtige købere. Derudover arbejder vi tæt sammen med dig som sælger, fordi vi mener, at det er sammen vi sælger din bolig bedst.

Af den grund er det dig, der fremviser din bolig i stedet for os. Og det er ikke fordi, vi ikke har lyst til at vise den frem, vi har blot erfaret, at købere hellere vil høre historien om boligen fra dem, som kender den bedst - nemlig dig. Dette bidrager også til, at vi kan tilbyde et fast lavt salær, uanset hvilken boligtype og -størrelse vi sælger. Du kan læse mere om vores salgsmetoder her.

Nyd fordelene ved RobinHus' ejendomsmægler i Gilleleje

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Gilleleje bestræber vi os altid på at tilbyde dig den bedste service og faglige rådgivning, så du kan opleve et godt boligsalg. Derfor kan du forvente at få en lokal og engageret mægler, der kan skaffe dig den bedste salgspris, og som siger tingene, som de er. Vi har hverken skjulte gebyrer eller omkostninger, og du får derfor et fast lavt salær - uanset om det er en villa, et sommerhus eller en fritidsbolig, du skal sælge.

 

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

 

 

 

Ulrich Leth · Ejendomsmægler
21 12 60 82 · ule@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Ulrich Leth er uddannet finansøkonom og har 20 års erfaring i handel med ejendomme, hvilket har givet ham en stor faglig viden omkring markedet, priser og meget mere. Derudover har han 15 års erfaring som selvstændig med speciale i rådgivning, ombygning og renovering af ejendomme samt 5 år hos ejendomsmæglerfirmaet Helle Skovby og Nybolig på Østerbro.

Gennem sit arbejdsliv som selvstændig og ejendomsmægler er Ulrichs øje for muligheder i en ejendom, formidlingsevner og salgserfaring løbende blevet udviklet.

Ulrich har hele sit liv haft tilknytning til Kongernes Nordsjælland via sommerhus og familierelationer. Det har alt sammen bidraget til et detaljeret lokalkendskab i områderne omkring Gilleleje, Tisvildeleje, Græsted, Vejby og Helsinge.

Kunne du tænke dig at benytte Ulrich som din ejendomsmægler i Gilleleje eller andre omkringliggende byer? Så kan du kontakte ham på telefon 21 12 60 82.

Forretningens CVR: 28253346

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Hos RobinHus er det nemt at bestille en salgsvurdering - du kan nemlig gøre det online. Klik her, og book en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og du kan få en realistisk idé om, hvad din ejendom er værd på markedet.