Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din ejendomsmægler i Rødovre & Hvidovre

Med RobinHus’ ejendomsmæglere i Rødovre & Hvidovre kan vi stå for dit boligsalg lokalt, men også i de nærliggende områder. Vi har nemlig stor erfaring med salg af alt fra ejerlejligheder til villaer og alt derimellem. Hvis du vælger RobinHus som dine ejendomsmæglere i Hvidovre, vil du opleve et boligsalg, hvor du har stor indflydelse, og vores mål er i sidste ende, at du er godt tilfreds.

Læs mere om, hvordan din lokale ejendomsmægler fra RobinHus kan hjælpe med dit boligsalg i Hvidovre og Rødovre herunder.

RobinHus' ejendomsmægler i Rødovre & Hvidovre: Højt fagligt nineau - fast lavt salær

Hos RobinHus tilbyder vi altid et fast lavt salær - uden at gå ned på faglig kompetence eller service - uanset om du skal sælge din lejlighed, villa, andelsbolig eller noget helt andet. Det giver lidt mindre til os og en del mere til dig, og det synes vi kun er fair, nu når det er din bolig, der bliver solgt. For at kunne tilbyde et lavt salær er du blevet en del af boligsalget, og det er der flere fordele ved.

Blandt andet er det ikke os, men dig der står for at fremvise din ejendom til potentielle købere. Det har vi gjort, da købere hellere vil høre om hjemmets små detaljer og karisma fra den, som kender boligen bedst - og det er dig. Det giver dig også mulighed for at nævne alt det, der gør netop din bolig helt speciel. Læs mere om vores moderne og innovative salgsmetoder, hvor du er nøglen, her.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nathalie Middelboe · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
51 19 67 77 · nmi@robinhus.dk

Thomas Feveile · Salg & vurdering
40 14 28 95 · tfe@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hvem er vi?

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Rødovre og Hvidovre er vi Thomas Feveile og Nathalie Middelboe. Nathalie er uddannet som ejendomsmægler og køberrådgiver og har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen i snart 24 år, hvor de seneste 8 år har været hos RobinHus. Thomas har mange års erfaring med salg i den finansielle sektor, og han har valgt at mæglerbranchen er det ideelle match for ham.

Vi giver altid en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats, hvilket du vil kunne mærke, hvis du vælger os som din ejendomsmægler i Hvidovre eller Rødovre.

Hvordan sælger vi din bolig?

Nathalie og Thomas’ klare mål er at tilbyde et moderne, professionelt og trygt boligsalg med så få omkostninger som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og service. De kommer i mål ved at følge op på enhver sag samt arbejde tæt sammen med dig.


Der er altid stort fokus på en æstetisk præsentationen af din ejendom. Derfor bliver der taget nogle af branchens flotteste billeder, og der kan blive gjort brug af en boligstylist, som kan gøre en stor forskel i mange hjem. Derudover sørger Nathalie og Thomas for en online markedsføring, der rammer de rette købere til netop din bolig.


Kontakt os til en snak om dine muligheder

Ring til Nathalie på telefon 51 19 67 77 eller Thomas på telefon 40 14 28 95 for at høre om dine muligheder for boligsalg i Hvidovre og Rødovre. Vi glæder os til at høre fra dig til en seriøs snak - du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering i løbet af samtalen.

 

Forretningens CVR: 34861692

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Find din næste bolig med RobinHus

Når du sælger din bolig med RobinHus, kan vi også hjælpe dig med at finde et nyt hjem. RobinHus er nemlig en landsdækkende ejendomsmægler med lokale mæglere i alle afskygninger af vores land. Herover kan du se blot nogle af de boliger, vi har til salg i Hvidovre, Rødovre og andre nærliggende områder. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder for at finde et nyt hjem med RobinHus.