Spanien
Dansk English Svenska

San Miguel nr. 8

Costa Tropical - Granada, Gualchos, San Miguel nr. 8

San Miguel nr. 8

Del boligen

Er du til autentisk spansk landsbyliv tæt på strand og vand er vores hus lige noget for dig. Med udsigt til Middelhavet ligger vores hus i Gulalchos i en lille bjerglandsby (350 m højde) i Granadaprovinsen. ca. 1 ½ timers kørsel ad motorvej fra Malaga lufthavn.
Vi er to danske familier der ejer og passer vores hus. Huset er nylig renoveret. I underetagen er der køkken og spisestue, badeværelse samt stue/værelse med dobbeltsovesofa (to personer). Fra køkkenet, der er i spansk stil, er der udgang til en lille hyggelig og skyggefuld patio (gårdhave). På trappen op til overetagen er der endnu et badeværelse samt vaskemaskine. I overetagen er der en dagligstue med pejs med udgang til stor solterrasse (sol hele dagen) med udsigt til bjergene og Middelhavet samt 2 værelser og arbejdsværelse med senge til i alt 5. Der er også en barneseng, høj-stol og tv med dvd-afspiller.Der er oftest parkeringsmulighed på Plazaen tæt ved huset.
Huset sælges fuldt møbleret med elventilatorer, elvarmere/gasvarmere/vaskemaskine og TV-DVDafspiller.
Huset er et typisk spansk landsbyhus med tykke bærende mure og vinduer med skodder til at holde varmen ude. Huset har fået nyt tag i 2014, og alle facader er malet i 2017. Tidligere har landsbyens lærer boet i huset.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Fritidshus - ID 11332es
Kontantpris (EUR)
89.000
Årlig ejerudgift
300
Boligareal
100
Grundareal
130
Kælderareal
0
Byggeår
2001
Antal rum
6
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: 41664718
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk