Spanien
Dansk English Svenska

Byhus til salg i Calahonda

Málaga, Calahonda, PROCSW-ALT006

Byhus til salg i Calahonda

Del boligen

El Romeral er en spændende ny udvikling af 48 moderne byhuse og samtidig det første nybygningsprojekt af denne type og skala, der skal bygges lige i hjertet af Calahonda i mange år.
Ejendommene er inden for nem gåafstand af alle faciliteter og strande, kun 25 minutter fra Malaga lufthavn. Disse stilfulde boliger byder på 3 soveværelser og ligger inden for 3.300 kvm af tropiske anlagte haver, med en stor fælles pool, solterrasse og træningscenter på stedet.

Konstrueret på 4 niveauer omfatter boligerne en stor åben planløsning, fuldt udstyrede køkkener med apparater fra Bosch og sømløs adgang med gulv til loft vinduer til en udendørs terrasse og et privat have område.
En trappe fører op til et 3 soveværelse niveau med master en-suite og to yderligere soveværelser og herfra er der adgang til et fantastisk solarium med pergola. Der er et kælderniveau med 2 yderligere store værelser, der fører til 2 private parkeringspladser. En unik mulighed for at købe en helt ny ejendom med alle de moderne forventninger, inden for ægte gåafstand fra alle de faciliteter, du har brug for til at nyde livsstilen på Costa Del Sol.

Priser fra: €447.000 - €511.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-ALT006

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11391es
Kontantpris (EUR)
447.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
159
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk