Spanien
Dansk English Svenska

Byhus til salg i La Cala de Mijas

Málaga, La Cala de Mijas , PROCSW-PII019

Byhus til salg i La Cala de Mijas

Del boligen

Dette golfprojekt består af 56 byhuse med banebrydende design.
Et moderne projekt med brede åbne rum og uafbrudt udsigt over haverne og golfbanen.

Disse boliger indeholder masser af naturligt lys med deres sydlige orientering og store gulv-til-loft vinduer for at bringe terrasserne og haverne ind i selve hjemmet. Placeringen er i den bedste del af Costa del Sol, kun få minutter fra Malaga Lufthavn og alle de indkøbs- og fritidsfaciliteter, du behøver for at nyde Middelhavet.
Boligkomplekset er støbt i det skrå landskab for at få mest muligt ud af de forskellige højder og dets syd- og sydvestlige orientering, så alle boliger nyder udsigt over de fantastiske haver eller golfbanen ved siden af. De kommunale områder og passager, med landskabsdesign, er blevet omhyggeligt opstillet for at opnå maksimal uafhængighed for boligerne. En voksenpool og en børnepool ligger i centrum og er omgivet af en kunstig stenstrand og stor græsplæne, som begge er perfekte til solbadning.

Komplekset er helt lukket og sikkert med sikkerhedsanordninger ved indgangene. Alle boliger har en privat parkeringsplads. For at opnå et rummeligt ophold og en afslappet livsstil, er boligerne designet med åbent konceptet gulv. Køkkenet strømmer ind i stuen, som igen åbner ud mod terrassen og haven gennem store glasvægge som om de alle var ét enkelt rum. Materialernes kvalitet og moderne indretning kombineret med detaljerne i byggeriet gør Lar Infinity til et sted, hvor du kan nyde en unik og nem livsstil.

Priser fra: €270.000 - €480.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-PII019

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11396es
Kontantpris (EUR)
270.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
85
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk