Spanien
Dansk English Svenska

HVOR GOLF OG HAV MØDES!

Estepona, Selwo

HVOR GOLF OG HAV MØDES!

Del boligen

LEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE
Velkommen til disse lejligheder og rækkehuse, et nyt kompleks i middelhavsstil omkranset af fantastiske golfbaner, klar til at flytte ind i.
Beliggende i området La Resina Golf & Country Club i Estepona, et attraktivt område med luksusvillaer og boliger med fantastisk havudsigt og med kun 1,3 km til stranden.
Den pulserende by Estepona ligger på blot 10 minutter væk, såvel som den internationale by Marbella og Puerto Banus, med sin kosmopolitiske atmosfære.
En række internationale golfbaner og lokale faciliteter så som indkøbsmuligheder, strandklubber og fine restauranter er bare få minutters kørsel væk.
Komplekset er placeret højt og vendt mod syd/sydvest for at få den fantastiske udsigt. Det har en stor fælles swimmingpool, med omklædningsfaciliteter, frodige tropiske haver på kryds og tværs og 24 timers sikkerhed med videoovervågning.
Lejlighederne har fuldt udstyrede køkkener med Siemens & Bosch hvidevarer, indbyggede skabe, aircondition, monterede badeværelser, termoruder, forstærket sikkerhedsdør, porcelæn fliser i gulve, dørtelefon, sikkerhedsboks i soveværelset og store terrasser.
Derudover har penthouse lejlighederne og rækkehusene jacuzzi på terrassen, hvor man kan slappe af og nyde den fantastiske havudsigt!
Et pulterkammer og en sikker underjordisk parkeringsplads er inkluderet i hver lejlighed.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11510es
Kontantpris (EUR)
199.000
Boligareal
102
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +34952865525
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk