Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed i Las Colinas de Marbella

Malaga, Las Colinas de Marbella, PROCSW-BOR107

Lejlighed i Las Colinas de Marbella

Del boligen

To, tre og fireværelses lejligheder og består af 50 lejligheder på tværs af fem sydvendte bygninger, der nyder uafhængighed fra hinanden og sikrer fuldstændigt privatliv.

De fireværelses lejligheder er penthouses, hver med tre badeværelser med alt der behøves. To og tre værelses lejlighederne har to badeværelser og ligger på de midterste etager og stueetagen. Let, rummelig og åben indretning som er både moderne og neutralt i toner, hvilket giver et naturligt lys.

Alle soveværelse er udstyret med indbyggede skabe af høj kvalitet og fører ud til ekspansive terrasser, der nyder en spektakulær udsigt over Middelhavet. Penthousene har en stor og stilfuld tagterrasse med privat svømmebassin og grill, perfekt til at nyde en luksus livsstil i det fantastiske klima her på Costa del Sol.

Det fjerde soveværelse kan tilpasses efter dine behov, hvad enten det er et fantastisk soveværelse en sommer lounge eller endda en studie lejlighed ideel til familie eller venner.

Der lægges vægt på udendørs beboelse i denne eksklusive udvikling med rummelige terrasser eller smukke haver, med tilgang fra både soveværelse og opholdsstue afhængigt af den konfiguration du vælger.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BOR107

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11678es
Kontantpris (EUR)
475.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
112
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk