Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Arroyo de La Miel

Malaga, Arroyo de La Miel, PROCSW-KRO003

Lejlighed til salg i Arroyo de La Miel

Del boligen

Et eksklusivt privat projekt beliggende i Benalmádena. Den privilegerede beliggenhed i Montealto betyder, at alle projektets hjem har en fantastisk udsigt, fra denne opløftede placering.
Takket være landskabet er bygningerne skabt med det formål at udnytte dette maximalt. Swimmingpoolen, solterrassen og vandreruten vender ud mod havet for at give maksimal udnyttelse af det naturlige lys fra solen.
For at fremme bæredygtighed og landskabsintegration tilbyder det også en genfortolkning af den klassiske æstetik i middelhavsarkitekturen. Hvide bygninger omgivet af haver, med pergolaer og markiser kombineret med solenergi teknologi.
Et lyst habitat, unikke rum og en uovertruffen beliggenhed; et par skridt væk fra Benalmádena golfbane og med alle tjenester på Costa del Sol.
Unikke og betagende boliger:

Boligerne, ligesom resten af boligområdet, drager fordel af kompleksets beliggenhed. Beboere kan altså glæde sig over privatlivets fred, der tilbydes af designet og beliggenheden. Komplekset praler ligefrem af bjergkæden i Benalmádena og Middelhavet.
Hver af de 106 boliger har 2 eller 3 soveværelser, opbevaringsrum og garage med 2 parkeringspladser inkluderet. Deres optimerede indretning giver masser af veludformede rum. Dette gælder også for de 5 tre-værelses rækkehuse og de 29 treværelseslejligheder med to soveværelser og solterrasse.
Funktionaliteten af designet og de valgte materialer giver et optimalt niveau af komfort, mens de åbne planområder, terrasser og solterrasser garanterer naturligt indvendigt lys hele året rundt. Alle detaljer er blevet betragtet for at skabe en måde at leve på, som kombinerer det grundlæggende i traditionel arkitektur med de mest avancerede byggeteknikker.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-KRO003

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11691es
Kontantpris (EUR)
238.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
95
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk