Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Benahavís

Málaga, Benahavís, PROCSW-LIF002

Lejlighed til salg i Benahavís

Del boligen

Dette sæt af storslåede hjem, der kombinerer elegance og funktionalitet, er kendt for sin sikkerhed og privatliv, med den 24 timers overvågede adgang.
Real Montes Halcones består af tre boligblokke af tre etager. Bygningerne er udvendigt af klassisk stil og med udseende af et majestætisk palæ, bygget af den berømte arkitekt Melvin Villarroel, kendt for “arquitectura del vacío” og hans iver for at opnå balance mellem menneske, natur og arkitektur.

Balance opnåede han med dette unikke kompleks, hvor frodigt løv omgiver bygningen og gør dig til en del af naturen. Komplekset har et centralt springvand med store haver og en kløverformet pool. Et sted at føle sig beskyttet og perfekt til at starte et nyt liv. 2 og 3-værelses lejligheder med parkeringsplads og valgfri opbevaring, som rummer rummelige terrasser og æstetiske, komplette og fuldt udstyrede køkkener og stue / spisestue. Alle lejligheder står ud for kvaliteten af materialer og omhu for detaljer af alle elementer.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-LIF002

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11439es
Kontantpris (EUR)
417.500
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
153
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk