Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Benahavís

Malaga, Benahavís, PROCSW-PII031

Lejlighed til salg i Benahavís

Del boligen

Boligkompleks består af i alt 45 boliger og har 2, 3 og 4-værelses lejligheder, arrangeret over 3 lavhuse. Deres moderne og attraktive design og opmærksomhed på detaljer harmonerer med naturen og de smukke omgivelser.

De syd / sydvestvendte lejligheder nyder godt af rigeligt med naturligt lys, og deres store vinduer byder på betagende udsigt over det smukke omgivende landskab og skaber derved et klima med afslapning og fred.

Det praktiske og moderne lejlighedslayout resulterer i funktionelle værelser, der udnytter rummet optimalt. Lejlighederne byder på rummelige og lyse opholdsstuer og spisestuer samt store vinduer med adgang til de generøse terrasser, som har glasskinner for at give uhindret udsigt.

Open-plan fuldt udstyrede køkkener omfatter energieffektive husholdningsapparater. Ejendommene er designet i overensstemmelse med bæredygtighed, anvendelighed og komfortkriterier.

Lejlighederne på stueetagen praler af store terrasser (over 100 kvm) og andre etage lejligheder, har solterrasser og i nogle tilfælde private haver.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-PII031

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11693es
Kontantpris (EUR)
269.500
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
91
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk