Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Benalmádena

Málaga, Benalmadena , PROCSW-SEB001

Lejlighed til salg i Benalmádena

Del boligen

Serenity Benalmádena er en fantastisk, moderne udvikling lige i hjertet af Costa del Sol. Et privilegeret område, hvor de rullende grønne bakker i Andalusien møder de turkisblå bølger i Middelhavet.

Disse smukke færdige boliger er entydigt placeret for at tilbyde et roligt og afslappende miljø kun få minutter væk fra Costa del Sols sandstrande.
Alle 133 enheder på udviklingen er designet til at give dig mulighed for at maksimere din nydelse og minimere stresset. De fredfyldte haver og fredelige opholdsrum og det fuldt udstyrede fitness- og fitnessområde giver dig mulighed for at opnå mentalt og åndeligt velvære, alt sammen inden for rammerne af udviklingen.

Projektet bruger den naturlige hældning af landskabet for at maksimere de synspunkter og det naturlige lys, der er tilgængeligt på hver enkelt af ejendommene. Materialerne i konstruktionen er moderne og innovative og opfylder de strengeste krav i europæisk lov. Disse boliger tilbyder stor komfort samt strukturel integritet og fremragende kvalitet.

Med enheder af to, tre og fire soveværelser, tilbyder denne fantastiske udvikling fantastisk værdi samt den perfekte afslappede livsstil på Middelhavskysten! Husene er designet til at drage fordel af den fantastiske udsigt over havet og er orienteret for optimal naturligt lys, hvilket betyder at du kan maksimere din nydelse af det fantastiske vejr, området har at tilbyde hele året rundt.


Priser fra: €279.000 - €316.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-SEB001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11401es
Kontantpris (EUR)
279.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
77
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk