Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Estepona

Málaga, Estepona, PROCSW-ALT011

Lejlighed til salg i Estepona

Del boligen

Ocean Hills har 62 lejligheder og penthouses med 2 soveværelser og 2 badeværelser, kvalitetsdesign og moderne arkitektur. Lejlighederne er alle sydvendte med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab eller havet. Baggrundslejlighederne har en fantastisk terrasse på 2 niveauer med et boblebad indbygget i det lavere niveau. Stueetageniveauet er forhøjet, hvilket giver privatliv og sikkerhed.

De tosidige penthouses har to terrasser med en terrasse på loungeniveau, der er ideel til ”al fresco” drinks og spisestue og en øvre terrasse fra soveværelset, ideel til morgenkaffe eller privat solbadning. Den øverste etage i penthousene tilbyder et unikt design med store vinduer for at få mest muligt ud af det naturlige lys.
Hjørne penthousene har en stor ‘wrap around’ terrasse på over 70m2, hvilken maksimerer plads og udsigt over landskabet, bjergene og havet.
Ocean Hills-komplekset har en stor pool og børnebassin midt i smukke subtropiske haver til eksklusiv brug af beboere. Der er rigeligt med plads omkring svømmebassinerne til at slappe af ved poolen, mens du nyder solen og de maleriske omgivelser.

Komplekset tilbyder også en fælles lounge til at socialisere og lære dine naboer at kende. Ocean Hills tilbyder en enestående mulighed for at eje et hjem i en malerisk beliggenhed med spektakulær udsigt, moderne design og alle de moderne bekvemmeligheder, der ligger i en smuk enklave af tropiske haver, men inden for få minutters kørsel til stranden og alle faciliteter.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-ALT011

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11386es
Kontantpris (EUR)
317.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
102
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk