Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Estepona

Málaga, Estepona, PROCSW-PII033

Lejlighed til salg i Estepona

Del boligen

Oasis 325 har 215 eksklusive boliger specielt designet til at nyde Middelhavets livsstil.
Den sydvendte position, det generøse glasområde og de rummelige terrasser sikrer optimal brug af det naturlige sollys. Indendørs er det omhyggelige layout fokuseret på at forbedre det sociale liv og bevare privatlivets fred i de mest intime værelser i huset.
Det åbne område med køkken, stue og spisestue strækker sig udad i form af en kontinuerlig terrasse. Med et areal på mere end 30 kvadratmeter og en glasbalustrade kan du nyde en betagende udsigt over det naturlige miljø.

Du kan vælge mellem en række 2- og 3 soveværelses lejligheder eller en af de 52 stueetages lejligheder med have eller en af de 52 penthouses med tagterrasse med mulighed for en privat pool. Alle har en overdækket parkeringsplads og et opbevaringsrum inkluderet. Der er uendelige muligheder for et hjem, der bedst opfylder dine behov i Oasis 325.
Penthouses på Oasis 325 fungerer som et observatorium med udsigt over Estepona landskabet. Deres terrasser og valgfri privat pool, er sammenvævet som et essentielt element af designet. Grænserne mellem ydersiden og indersiden er næsten ikke eksisterende, således at du kan nyde det bedste design med panoramaudsigt.
Slap af i din egen private oase og oplev naturen fra alle dele af dit hjem. De fælles, lukkede haver vil give dig følelsen af din villa, mens du nyder alle fælles faciliteter i Oasis 325.

Priser fra: €230.000 - €293.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-PII033

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11555es
Kontantpris (EUR)
230.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
75
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk