Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Fuengirola

Malaga, Fuengirola, PROCSW-DRE001

Lejlighed til salg i Fuengirola

Del boligen

Et nybyg bestående af kun 61 moderne 1, 2 og 3-værelses lejligheder med rummelige indre boligarealer og store generøse terrasser, hvor du kan spise al fresco med udsigt over Middelhavet.
Du vil elske den sømløse overgang fra indendørs til udendørs, både fra fællesområder og fra de store soveværelser. Din terrasse bliver en udvidelse af dit hjem. Om dagen kan du slappe af i solskinnet med udsigt til Afrika og om natten kan du spise under stjernerne med lavt humørbelysning.

Inde i din rummelige nye lejlighed finder du, at alt er blevet skabt for at give dig en følelse af kvalitet. Smarte designløsninger tilbyder en lækker åben planløsning med spisestue med moderne køkken med top mærkevarer.

Du vil føle dig som om du svømmer i himlen takket være de utrolige udsigter fra infinity poolen. Du vil drage fordel af det velvære, der kommer fra at tage vare på dit helbred, hvilket tilbydes i det fantastiske fitnesscenter, sauna, tyrkiske bad og opvarmede indendørs pool.

For dage med salig afslapning er der chill-out dæk med en splash pool, lounge bar og balinesiske senge. Det ideelle sted at flygte fra det hele og læne dig tilbage i dit eget rum.

Det smukke middelhav, haver og grønne områder vil bidrage til din følelse af fred, men når det er tid til en forandring, er der de sociale faciliteter i Gastrobar og de sunkne Firepits, hvor du kan nyde et glas vin med venner eller familie.

Der er mange timers sjov at få brugt på at få forbedret dit spil på golfsimulatoren, sådan at når du træder ud på de lokale golfbaner, vil du være en reel pro.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-DRE001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11676es
Kontantpris (EUR)
439.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
1
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
1
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk