Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Mijas

Málaga, Mijas, PROCSW-VIV101

Lejlighed til salg i Mijas

Del boligen

50 ekstraordinært designede 2 og 3 soveværelses lejligheder og penthouses, hver med privat svømmebassin og uforstyrret havudsigt, som standard. Idyllisk beliggende mellem byen Málaga – kulturen- og kunstens hovedstad på Costa del Sol – og ikoniske Marbella og Puerto Banús.

Santa Barbara Heights kan prale af en forhøjet position ved toppen af landemærket Club La Costa World med valgfri adgang til feriestedets uovertrufne fritidsfaciliteter og berømte concierge-service. Samtidig med at du har privatlivets fred og komfort i dit eget fantastiske moderne hjem, kan du også, når du ønsker det, forbedre din eftertragtede middelhavsstil yderligere ved at vælge en række valgmuligheder, der er designet til at forkæle sanserne.

Disse er eksempelvis at forkæle dig selv med en skønhedsbehandling i lejligheden, drage fordel af en daglig rengøring eller nyde en lækker frokost eller aftensmad udarbejdet på din terrasse af en personlig kok. Med kombinationen af maksimal funktionalitet og suveræn komfort er de rummelige og åbne ejendomme fyldt med topkvalitetsdetaljer og materialer. De mange nøglefunktioner inkluderer også: Fuldt udstyret køkken udstyret med højkvalitets apparater og central ø, luksus badeværelser udstyret med hydromassage brusere, flydende kabinetter og boblebad, 24-timers sikkerhed og integreret alarmsystem. Penthousene har desuden en privat elevator og terrasse med jacuzzi, lysthus og sommerkøkken med indbygget grill.

Alle lejligheder inkluderer underjordisk parkering & lagerrum (Penthouses hver med 2 parkeringspladser). Miljøvenlige materialer anvendes, hvor det er muligt. Forskellige møbelpakker er tilgængelige. Valgfri indretningsdesign kan arrangeres. Valgfri ledelse og udlejning.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-VIV101

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11398es
Kontantpris (EUR)
369.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
72
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk