Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Nueva Andalucía

Malaga, Nueva Andalucía, PROCSW-TYW034

Lejlighed til salg i Nueva Andalucía

Del boligen

24 moderne og stilikoniske lejligheder med 2 og 3 soveværelser og to badeværelser.

En rummelig stue med integreret designer køkken, der fører til en stor terrasse, hvor du kan nyde det ekstraordinære klima i Marbella.
Sammen med råd fra Liev-Rodriguez arkitektoniske studie, er der blevet skabt en unik boligudvikling, der skiller sig ud med et moderne, elegant design, der gør mest muligt ud af lokalsamfundet. Poolen er omgivet af et trædæk og de indvendige haver med et moderne sofistikeret design, hvilket skaber en eksklusiv atmosfære for beboerne.
Projektet giver maksimal komfort og energieffektivitet. Boligudviklingen vil blive bygget i overensstemmelse med de europæiske reguleringsparametre, der har tildelt det et B Energi-certifikat, hvilket kun er givet til projekter, der er bygget for at opfylde de strengeste kvalitetskriterier – herunder bl.a. optimering af isolering og lydtæthed.

Alle lejligheder har en parkeringsplads og et opbevaringsrum i kælderen af bygningen, der er nødvendigt i dette område – man har dertil mulighed for at erhverve ekstra pladser.
Boligerne giver højkvalitetsfunktioner, specielt udvalgte marmorfliser 60 × 60 i stuen og gangen, designkøkken med SIEMENS apparater, høj kvalitets træindretning, store gulv til loft vinduer i stuen, badeværelser med keramik vask, spejl, brusere med regndysser og hygiejnebeslag af høj kvalitet; aircondition, halogenbelysning, dekorative lysdioder i stuen, blandt andet efterbehandlinger. Fuldt udstyret og klar til at flytte ind i.

Bygningen har fire etager med to elevatorer – Stueetagelejlighederne har private haver. Alle boliger vender mod syd for at nyde det maksimale lys i opholdsområderne.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-TYW034

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11668es
Kontantpris (EUR)
490.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
91
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk