Spanien
Dansk English Svenska

Lejlighed til salg i Nueva Andalucía

Malaga, Nueva Andalucía, PROCSW-LAI001

Lejlighed til salg i Nueva Andalucía

Del boligen

Beliggende i et strategisk område omgivet af golfbaner i Nueva Andalucia er komplekset et nyt boligkompleks med uovertruffen panoramaudsigt over havet og golfbanerne for at forkæle øjnene.
Det er en udvikling dannet af 42 boliger af et fremragende design, med strategisk beliggenhed i den bedste og mest eksklusive enklave i Nueva Andalucia, Marbella.
Denne boligudvikling består af fem bygninger orienteret mod syd og ligger på en ekstraordinær grund, der takket være dens design og dets moderne konstruktion med store terrasser, giver alle sine boliger mulighed for at nyde en spektakulær udsigt over Middelhavet og golfbanerne.

Lejlighederne med 2 og 3 soveværelser tilbyder åbne rum fra entreen til terrassen med store vinduer, hvor man kan nyde det meste af middelhavslyset.
Funktionalitet og design er afbalanceret og tilbyder omfattende opholdsrum med spisestuer og åbent køkken indbygget.
Anvendelsen af materialer fra sidste generation, der overholder alle gældende regler, og et design der passer til de nye trends i udsmykning, er baseret på lige linjer, hvor det hvide blandes med harmoniske lyssignaler for at skabe komfortable rum fuld af lys.

Komplekset vil være udstyret med en udendørs swimmingpool, der er omgivet af et stort solarium og hyggelige minimalistiske haver samt et spa-område med sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og træningsrum.
Kun få minutter derfra finder du de mest prestigefyldte golfbaner, som f.eks. Real Club Las Brisas, Los Naranjos Golf Club, La Quinta Golf & Country Club, Aloha Golf Club, Los Arqueros Golf & Country Club, Real Club de Golf Guadalmina, blandt andre.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-LAI001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11685es
Kontantpris (EUR)
575.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
109
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk