Spanien
Dansk English Svenska

Lejligheder kun 15 min fra Puerto Banus

Malaga, Manilva, PROCSW-BOR111

Lejligheder kun 15 min fra Puerto Banus

Del boligen

Disse stilfulde og moderne lejligheder tilbyder købere det ultimative i det moderne middelhavsområde med en fantastisk beliggenhed kun 15 minutters kørsel fra de glamourøse feriesteder Puerto Banus og Marbella.

2 og 3 værelses lejligheder og penthouses fordelt over tre niveauer i 3 lave bygninger. Afhængigt af den valgte lejlighed er der rummelig stueetage lejligheder med haver, mellemetage lejligheder med flotte syd vestvendte terrasser og penthouses med en fantastisk tagterrasse.

Elegant og i moderne design med fantastisk udsigt over landskabet ned til Middelhavet, er indrettet med store glasdøre ud til terrassen og haven, hvor de fleste dage vil blive brugt.

Fuldt udstyret køkken i køkkenalrummet og naturlige farver hele vejen igennem giver en lys følelse. Køkkenerne er moderne og er fuldt udstyret.

Uanset om du vælger stueetage, mellemste etage eller en penthouse lejlighed, er én ting sikret – solopgang og solnedgange vil virkelig være fantastiske i din nye lejlighed.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BOR111

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11642es
Kontantpris (EUR)
221.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
87
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk