Spanien
Dansk English Svenska

Lejligheder på første linje af golf

Málaga, Casares, PROCSW-PII036

Lejligheder på første linje af golf

Del boligen

Boligkompleks på første linje af golfbane

Casares Homes er designet til at tilpasse sig dine behov. Derfor tilbydes der 2, 3 og 4-værelses lejligheder, hvor design og komfort går hånd i hånd for at skabe et meget attraktivt projekt.

Dens øst-vest orientering drager stor fordel af det naturlige lys og udsigten over det omgivende naturlandskab, med nogle mod havet.

Område
Casares Homes tilbyder et stort udvalg af golfbaner inden for en radius på 15 minutter, blandt de vigtigste er Casares Costa Golf Complex, hvor projektet er beliggende, den spektakulære Finca Cortesín Golf & SPA ved siden af udviklingen, som for nylig har bevaret sin titel af bedste golf ressort i hele Europa.

På de mange solrige dage Casares tilbyder, kan du nydestore strande blot et par minutter væk sammen med et bredt udvalg af vandsport der tilbydes af fritidshavnene Estepona og La Duquesa. Projektets nemme adgang til de primære veje gør det praktisk at komme til alle sundheds-, uddannelses- og fritidsfaciliteter.

Udendørs
De fælles områder på Casares Homes er blevet udformet og designet med et engagement i bæredygtighed, med materialer af højeste kvalitet.

Boligkomplekset, der er bygget på 2 og 3 etager, har hyggelige fællesfaciliteter, herunder anlagte områder med swimmingpool, paddle tennisbane, fælles multifunktionshal, legeplads og gymnastiksal. Der er også 166 parkeringspladser og 134 forretninger på kælder niveauet af udviklingen.


Priser fra: €169.000 - €380.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-PII036

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11550es
Kontantpris (EUR)
169.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
71
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk