Spanien
Dansk English Svenska

Lejligheder til salg i Marbella

Málaga, Marbella, PROCSW-BOR102

Lejligheder til salg i Marbella

Del boligen

De eneste ‘Key ready’ moderne luksuslejligheder, i den mest eftertragtede adresse på Costa del Sol. Hoyo 19 er et eksklusivt boligkompleks og de eneste ‘nøglefærdige’ moderne lejligheder og penthouses, der for tiden er tilgængelige på Costa del Sol.

Beliggende ved siden af det verdensberømte Villa Padierna Palace Hotel inden for det prestigefyldte 5-stjernede Los Flamingos Golf Resort i Benahavis, består komplekset af 1, 2 eller 3-værelses boliger. Disse yderst ønskelige hjem er en del af et privat boligområde, der besidder den perfekte beliggenhed tæt på golf, strande og de vidunderlige Costa del Sol byer Marbella, Puerto Banus og Estepona mod vest.

Arkitekturen blander sig med moderne elementer som glasrækværk og skifergrå patiofliser med traditionelt europæisk design som træbeklædning. Omfattende udendørs rum fordobler næsten de levende områder og giver dem alle vigtige majestætiske panorama over golf, bjerge og hav. Et neutralt palæ og lyse marmorfliser forstærker følelsen af lys og plads, hvilket giver den perfekte baggrund af stilfulde kontraster såsom mørke træværelsesmøbelværker og vinduesrammer.

LEJLIGHEDER

Disse smarte og stilfulde lejligheder tilbyder den perfekte kombination af moderne design, komfort og høj kvalitet. Dobbelte vinduer og store terrassedøre giver naturligt lys mulighed for at fylde stuen og giver samtidig adgang til en imponerende privat terrasse (penthouses kan prale af 2 terrasser / solterrasse og lejligheder på stueetagen har en privat have).

Hver terrasse er kantet med en attraktiv træ- og glasvæg designet for at være æstetisk tiltalende og for at drage fordel af den spektakulære golf og i nogle tilfælde havudsigt.

FUNKTIONER

Konfigurationen af hver ejendom afhænger af dens placering og antallet af soveværelser. Alle mulige bekvemmeligheder er blevet behandlet, herunder har hvert soveværelse indbyggede skabe og de store soveværelser har et påklædningsværelse. Marmorgulve og mat hvide døre med uigennemsigtige glasvinduer og rustfrit stål dørmøbler tilføjer den endelige blomstring.

Moderne køkkener kan tilpasses ved at vælge en af 2 forskellige pakker, der hver især tilbyder et udvalg af finish, fittings og apparater valgt til stil, kvalitet og bekvemmelighed. Et stort tilstødende bryggers rum giver ekstra plads. Disse smukke boliger indeholder omhyggeligt overvejede funktioner designet til at give beboere den ultimative spanske solskinslivsstil.


Priser fra: €270.000 - €445.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-BOR102

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11367es
Kontantpris (EUR)
270.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
68
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
1
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk