Spanien
Dansk English Svenska

Luksus med havkig 15 min fra lufthavnen

Malaga , Reserva del Higueron, South Beach

Luksus med havkig 15 min fra lufthavnen

Del boligen

Lejlighed i den eftertragtede udstykning Reserva del Higueron i Benalmádena. Moderne luksus med lækkert nyt køkken, to soveværelser og to badeværelser. Den 41 m2 store vestvendte terrasse er en opholdsstue for sig med sol fra middag til solnedgang. Overdækningen er helt perfekt, så der om sommeren er skygge på det meste af terrassen, mens den tillader vinterens lave sol at komme ind. Perfekt klimaanlæg til både køling og varme.

Til lejligheden hører to parkeringspladser i P-kælder samt pulterrum. Fra kælderen kan man tage elevatoren direkte op til hoveddøren. Alt er trinløst og således meget ældre- og handicapvenligt. Lejligheden ligger i høj stueetage ovenpå P-dækket. South Beach består af 4 faser med hver deres private have og pool kun for blokkens beboere.

Reserva del Higueron er en lukket udstykning med vagter og mange fælles faciliteter som fx minitog til stranden, togstationen Carvajal, det nærliggende Hilton Hotel med tennisbaner og fitnesscenter, supermarkedet Carefour og en række restauranter.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11505es
Kontantpris (EUR)
359.000
Årlig ejerudgift
2.160
Boligareal
84
Byggeår
2015
Antal rum
3
Antal soveværelser
2
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: 51209177
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk