Spanien
Dansk English Svenska

Moderne lejligheder med skøn beliggenhed

Málaga, Estepona, PROCSW-BOR106

Moderne lejligheder med skøn beliggenhed

Del boligen

Las Olas projektet er en fantastisk boutiqueudvikling af 48 moderne lejligheder beliggende på en eftertragtet Estepona adresse – et af de mest populære områder på Costa del Sol. Lejlighederne har en førsteklasses beliggenhed få minutters gang fra stranden og et væld af nærliggende faciliteter samt nogle af de bedste golfbaner på Costa del Sol. Med en fantastisk havudsigt og store sydvendte terrasser, har man det perfekte udgangspunkt til at nyde en luksus udendørs livsstil på Costa del Sol.

Det er godt placeret til at nyde det pulserende Marbella og Puerto Banus’ muligheder, herunder elegante butikker og traditionelle tapas restauranter. Kun 15 minutter øst tilbyder disse feriesteder fine restauranter, eksklusive klubber og lystbådsklubber, mens polo-felterne og den luksuriøse marina i Sotogrande er 15 minutter vest – alle forbundet med hovedkystvejen. I charmerende Estepona er der masser at nyde i det dejlige marinaområde, der byder på et udvalg af restauranter, mens den maleriske gamle bydel giver en labyrint af gader at udforske. Strandpromenaden er stedet at gå hen med dine venner og familie, der nyder en fantastisk udsigt.

Disse unikt designede boliger kombinerer en blanding af naturlige elementer for at blande sig fejlfrit i deres omgivelser. Teknologi og økologi kombineres for at skabe et hjem, der både er behageligt for øjet og for miljøet. Disse moderne to og tre-værelses lejligheder er arkitektonisk forbløffende og har elegante moderne designs både internt og eksternt. Med stueetagenheder med haver, og penthouse lejligheder med store solterrasser, har lejlighederne på første sal også fremragende sydvendte terrasser. Forestil dig at vågne op til morgenmad på terrassen med Middelhavet som baggrund.

Lys og luftig åben indretning giver plads til det udvendige rum, som integrerer sig problemfrit. Det fuldt udstyrede konceptkøkken strømmer ubesværet ind i fællesområdet, hvor fremragende pladsudnyttelse betyder, at der er god plads til at tilpasse indretningen til dine behov. Flere aspekter af disse stilfulde lejligheder kan tilpasses din livsstil, herunder porcelæn eller trælamineret gulve, garderobeskabe og døre samt vægfarver.
Indbygget belysning tilføjer den indre atmosfære.
Soveværelserne har indbyggede skabe og Master soveværelset har eget badeværelse. Estepona er en virkelig smuk del af Costa del Sol og er kendt som havernes by. Lokaliseret i hjertet af området, sætter det Marbella og Puerto Banus lige uden for døren.

Estepona bevarer essensen af en typisk andalusisk landsby med et moderne twist og en vidunderlig strandpromenade, hvor vandrere, joggere og de der bare vil bruge noget tid i løbet af dagen, kan vandre. Estepona marina er fyldt med gode spisesteder og muligheden for at kigge forbi det ugentlige markede der afholdes.
Det hvidkalkede centrum byder på et væld af butikker, barer og restauranter og er præget af blomsterfyldte veje, der kulminerer i Flores-pladsen. Udviklingen er beliggende i Arroyo de Enmedio, i den sydvestlige del af Estepona og kan prale af enestående udsigt over Middelhavet. I nærheden finder du flere mesterskabs golfbaner og et væld af sports- og fritidsaktiviteter, herunder sejlads, tennis og ridning, der nyder mange mennesker i dette klima.
Perfekt til familier, som et andet hjem eller et vidunderligt sted at gå på pension, og leve din drømmestil i den spanske sol.

Priser fra: €235.700 - €402.900
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-BOR106

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11354es
Kontantpris (EUR)
235.700
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
71
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk