Spanien
Dansk English Svenska

Nybyg i La Cala de Mijas

Málaga, La Cala de Mijas, PROCSW-VIT001

Nybyg i La Cala de Mijas

Del boligen

Vitta Nature er det nye boligområde i Mijas Costa, et unikt miljø for et nyt livsstils koncept. Et eksklusivt kompleks med 166 lejligheder og penthouses med 2, 3 og 4 soveværelser samt storslåede og imponerende fællesarealer.

Arkitekturen og det moderne design fremhæver terrasserne, der søger det naturlige lys og de lette briser på Costa del Sol. Terrasserne i penthouse-lejlighederne er mere rummelige og har panoramaudsigt over Middelhavet. De boliger på stueetagen har privat have og terrasse.

Egenskaberne kombinerer alsidighed og komfort takket være deres delikate og optimerede rum. Eksempel på dette er de åbne køkkener med ø som behageligt integreres med stuen. Soveværelserne har direkte adgang til terrasserne for at nyde brisen.

Dette private kompleks, omgivet af vegetation og haver, har spektakulære fællesarealer, der er perfekte til at nyde tid sammen med familie og venner. Udendørs og indendørs swimmingpools, spa-område med tyrkisk bad og sauna, udstyret fitnessrum, paddle tennisbaner, putting green, fælles grøntsags have, legeplads mm.

Priser fra: €245.000 - €591.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-VIT001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11554es
Kontantpris (EUR)
245.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
70
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk