Spanien
Dansk English Svenska

Nybyggede lejligheder i Benahavís

Malaga, Benahavís, PROCSW-TYW036

Nybyggede lejligheder i Benahavís

Del boligen

Et eksklusivt boligudviklingsprojekt, der omfatter 14 boliger, hvor design og lys er de fremtrædende karakterer. At bo i et nyt luksus hjem er et privilegium, kun få kan nyde.De sydvestvendte boliger har en spektakulær udsigt over golfbanen og Middelhavets kystlinje.

Rummelige boliger i stueetagen med haver og penthouselejligheder fordelt over 3 elegante bygninger med kun 3 etager, beliggende i et lukket område med haver og fælles pool. Boligerne og golfbanen er perfekt integreret i det omgivende naturlige miljø, der indgår i et af de mest eksklusive områder på Costa del Sol. Komplekset er eksklusive boliger der er placeret på en unik og eksklusiv beliggenhed.Her finder du Penthouselejligheder i to etager med privat tagterrasse på 100m2, i stueetagen er der lejligheder med private haver, alle med 3 soveværelser og fordelt i 3 elegante bygninger. I dette private boligfællesskab er der adgang til fælles pool og haver. Boligerne er udført i et flot og moderne design af høj kvalitet i overensstemmelse med europæiske byggestandarder – Solenergi, varmeisolering og lydisolering, naturligt ventilationssystem og energiklasse B.Alle lejlighederne har en spektakulær udsigt over golfbanen og havet, terrasser mod syd-vest og der er privat garage og opbevaringsrum inkluderet i prisen.


Forventet overdragelsesdato: sidste kvartal i 2019. Arbejdet påbegyndes i januar 2018.Komplekset har en enestående beliggenhed i “Golf Valley” kun 10 minutter fra Marbella, en unik destination for golfelskere, der finder denne unikke 27-hullers golfbane utrolig attraktiv. Golfbanen er designet af tredobbelt verdensmester og Ryder Cup, vinder Manuel Piñero og er utrolig anerkendt af golf golfentusiaster i området og banen er egnet til spillere på alle niveauer.Komplekset giver besøgende og beboere et vidunderligt 4-stjernet hotel, et bredt udvalg af restauranter, et spa- og golfakademi i smukke naturområder. Du er også kun få minutter væk i bil fra det fantastiske landskab i Sierra de las Nieves, strande ved San Pedro og Marbella, butikkerne i Marbella og det spændende natteliv i Puerto Banús og den charmerende gamle bydel i Benahavis.Typer af boliger:

3-værelses lejligheder i stueetagen og toetages penthouselejligheder med 3 soveværelser. I boligen er der Inkluderet: fuldt udstyret køkken med hvidevarer, designer badeværelser, aircondition varm/ kold, terrasser med panoramaudsigt, privat parkering, lagerrum, fælles pool og haver.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-TYW036

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11658es
Kontantpris (EUR)
490.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
131
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk