Spanien
Dansk English Svenska

Projekt i New Golden Mile

Malaga, Cancelada, PROCSW-BOR112

Projekt i New Golden Mile

Del boligen

Projektsalg med moderne to og treværelses lejligheder i sikkert privat boligområde med vagt og begrænset adgang og så med en enestående beliggenhed i det eftertragtede New Golden Mile, der ligger i nærheden af ​​Los Flamingos.

Disse yderst moderne boliger, er placeret i en forhøjet position, hævet over landskabet og har en med sydvestlig orientering – det betyder at boligerne har en unik udsigt, udover havet og den flotte solnedgang om aften.

Udover den skønne udsigt, så er projektet centralt beliggende nær den charmerende landsby Cancelada, der byder på en masse faciliteter inden for gåafstand, samtidigt finder du nogle af de bedste golfbaner i området, herunder La Quinta, Los Flamingos og El Higueral, alle inden for en få minutters kørsel.

Ejer du en af ​​disse lejligheder, så har du også adgang til det eksklusive Santa Vista Club House med fantastiske faciliteter såsom en indendørs pool, sauna og et hyggeligt lille cafeteria.

På kyststrækningen ved New Golden Mile, finder du nogle af de mest fantastiske strande i hele regionen og i denne kyststrækning er nogle af de mest ønskelige i regionen.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BOR112

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11641es
Kontantpris (EUR)
270.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
1
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk