Spanien
Dansk English Svenska

Rækkehus til salg i Estepona

Malaga, Estepona, PROCSW-DIS002

Rækkehus til salg i Estepona

Del boligen

En ny middelhavsstil kompleks med et fantastisk naturligt golfområde, klar til at flytte ind.
Disse boliger befinder sig i det eftertragtede område af La Resina Golf & Country Club, Estepona, en attraktiv beliggenhed af luksusvillaer og fantastiske havudsigtsejendomme, kun 1,3 km til stranden.

Den pulserende by Estepona ligger kun 5 minutter væk, samt Marbella og Puerto Banus inden for kort tid, med sin kosmopolitiske atmosfære. En række internationale golfbaner og lokale faciliteter er placeret 4 minutters kørsel herfra, samt indkøbsområder, strandklubber og fine restauranter.

Projektet nyder godt af en privilegeret top-of-the-hill beliggenhed, med en bekvem syd-sydvendt orientering, for at nyde det privilegerede spanske vejr og den fantastiske hav- og golfudsigt fra næsten alle lejligheder. Det imponerende projekt har en stor fælles swimmingpool med omklædnings område, frodige tropiske haver, der krydses af charmerende veje og 24 timers sikkerhed med videoovervågning.

Indvendigt benytter lejlighederne sig af fuldt udstyrede køkkener med Siemens & Bosch apparater, indbyggede skabe, aircondition, ny moderne badeværelser, termoruder, forstærket sikkerhedsdør, porcelænsfliser i gulve, adgangstelefon, pengeskab i soveværelset og store terrasser.

Derudover tilbyder penthousene og rækkehusene jacuzzi på terrassen for at slappe af mens du nyder den fantastiske havudsigt!

Et opbevaringsrum og sikker underjordisk parkeringsplads er inkluderet i hver lejlighed.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-DIS002

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11665es
Kontantpris (EUR)
429.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
240
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk