Spanien
Dansk English Svenska

Rækkehus til salg i Fuengirola

Malaga, Fuengirola, PROCSW-BOR108

Rækkehus til salg i Fuengirola

Del boligen

Dette er et elegant boligkomplex bestående af moderne 3-værelses byhuse kun 3 minutters gang fra stranden i Fuengirola og Mijas Costa.

Dette primære kystområde har længe været favoriseret af internationale besøgende, der nyder det varme klima, strande, shopping, fine spisesteder og Costa del Sols tilbagelænede livsstil.

Beliggende i et roligt område, men nyder godt af en fabelagtig beliggenhed i gåafstand til et velkendt indkøbscenter og den livlige by Fuengirola. De fantastiske strande på Costa del Sol er også inden for gåafstand, hvilket gør dette til det perfekte sted for at nyde alle aspekter af luksuslivet fra et sikkert kompleks med en række faciliteter i nærheden.

At kigge på kysten er nemt, med Marbella og den glamourøse Puerto Banus kun 20 minutter væk, mens Malaga lufthavn og den kulturelle by Malaga ligger kun 15 minutter væk.

Perfekt som en investering eller andet hjem her på Costa del Sol, med en fantastisk havudsigt fra tagterrassen af alle boliger samt fra de fælles områderne og flere af værelserne.

Byens boliger er bygget på to niveauer, og ved indgangen på jordoverfladen møder du neutrale toner og en åben planløsning og spiseplads.

Det åbne køkken er fuldt udstyret og har fordel af et separat brugsområde. Høje lofter og porcelænsgulve fastsætter kvaliteten af inventar indenfor. Opholdsstedet er lyst og luftigt med glasdøre fra gulv til loft og et indvendigt tagvindue, der tillader det naturlige sollys at fylde rummet. Glasdørene fører ud på en delvist overdækket terrasse og privat anlagt have, hvor du og din familie kan nyde mange Al fresco spiseretter mens du beundrer havudsigten.

Rummelige soveværelser på første sal kommer komplet med indbyggede garderobeskabe og en-suite afhængigt af den valgte konfiguration. Det store soveværelse har et walk-in klædeskab og en omfattende wrap-around terrasse med dobbelt aspekt vinduer og døre for at optimere den smukke udsigt. På tagterrassen kan du skabe din egen private helligdom – et sted at slappe af og flade ud året rundt solskin.

Byens boliger kommer med privat parkering, og udvalgte enheder har et kælderområde, der kan tilpasses til dine behov.
Hver eneste detalje er blevet tilgodeset for at gøre det til den mest moderne og stilfulde udvikling internt og eksternt. Smarte hvide indvendige vægge og døre med satin finish, betyder en neutral tone for at give disse hjem et eget personligt præg.
Fuldt udstyret køkken er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab og mikrobølgeovn, mens badeværelserne er kølige og rene med porcelænsstensiler, hvidt porcelænsmateriel og forkromede kraner.
Private haver og tagterrasser giver masser af plads til at nyde den udendørs livsstil i komforten af dit nye hjem.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BOR108

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11680es
Kontantpris (EUR)
435.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
134
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk