Spanien
Dansk English Svenska

Stilfulde lejligheder ved La Cala

Malaga, La Cala

Stilfulde lejligheder ved La Cala

Del boligen

Disse stilfulde lejligheder ved siden af La Cala har 2 og 3 soveværelser. De er godt indrettede, rummelige, praktiske og funktionelle boliger. Alt dette i hjertet af Costa del Sol i et topkvalitets miljø i et med naturen, med alle nødvendige tjenester og infrastruktur for at gøre alt lettere.
Alt hvad man behøver findes tæt på hjemmet i supermarkederne og de traditionelle butikker i La Cala eller på det ugentlige mad-, tekstil- og dekorationsmarked, der afholdes hver onsdag og lørdag på markedspladsen.
La Cala har alt hvad du behøver, en moderne by med alle tjenester, skoler, gymnasier, planteskoler, sundheds- og sportsfaciliteter.
Byggeriet ligger kun få minutter væk fra byens centrum og er et boligområde vandrestier, rekreationsarealer og legepladser.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11513es
Kontantpris (EUR)
166.900
Boligareal
76
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +34952865525
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk