Spanien
Dansk English Svenska

Udsigt - Udsigt - Udsigt

Malaga, La Cala Hills

Udsigt - Udsigt - Udsigt

Del boligen

Et unikt nybyggeri bestående af 1, 2 og 3 soveværelses lejligheder og penthouses beliggende i La Cala de Mijas mellem havet og bjergene.

Udsigten herfra er spektakulær, ud over Calanova golfbanen og videre mod det blå Middelhav. Vender man sig rundt kan man se i retning af de sneklædte Sierra Nevada bjerge. Med La Cala og Calahonda lige uden for døren med butikker, restauranter osv., ligger det ideelt.

Arkitekturen i La Cala Hills er moderne Middelhavs stil der blender godt i med de omkringliggende haver og golfbaner som lejlighederne har kig ud over.

Privat underjordisk parkering, store opbevaringsrum, security og tre swimmingpools, sauna, jacuzzi og et fitnessrum. Ved den ene swimmingpool vil der i højsæsonen være en cocktail/snackbar.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11512es
Kontantpris (EUR)
220.000
Boligareal
95
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +34952865525
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk