Spanien
Dansk English Svenska

Byhus til salg i Marbella

Málaga, Marbella, PROCSW-BOR101

Byhus til salg i Marbella

Del boligen

Majestic Heights er en unik udvikling af 47 moderne Manilva byhuse, nogle med private haver og andre med et fantastisk solarium kun fem minutter fra nogle af de bedste golfbaner i området, herunder den verdensberømte Valderrama i Sotogrande.

Set i en fremtrædende position i Bahia de las Rocas, et par minutter væk fra verdensklasse marina by Sotogrande med Gibraltar og sporty Tarifa omkring en 25 minutters kørsel. Det handler om beliggenhed, og disse førsteklasses moderne Manilva-ejendomme er perfekt placeret for at nyde den luksuriøse livsstil på Costa del Sol med luksusferiestedet Marbella og den smukke havn Estepona ca. 20 minutter væk. De elegante tre og fire soveværelser moderne Manilva byhuse er designet til at afgive en klar udmelding.

De har rene linjer og er lyse og luftige, hvilket gør det muligt for naturligt lys at flyde hele vejen igennem. En åben plan stue og spiseplads og fuldt udstyret køkken med højglans enheder og store glasdøre fører ud på en generøst proportioneret privat terrasse hvor spisestue al fresco vil være normen.
Et smart twist i brugen af naturlige toner og teksturer i hele tilføjelsen til den høje kvalitet af det moderne design.

Soveværelserne har indbyggede garderobeskabe og Master-soveværelset har en stilfuld en-suite og skjult forplejning med døre, der åbner ud mod en balkon med en spektakulær udsigt ud til Middelhavet og Gibraltar. Oppe på tagterrassen kan du nyde flere fantastiske udsigter og slappe af i privatlivets fred og nyde det spanske solskin. De 4-værelses Manilva byhuse har mulighed for at have et ekstra værelse på øverste etage, der nemt kan omdannes til et motionscenter, kontor, hobbyrum eller legerum. Bahia de las Rocas ligger majestætisk på en bakke med panoramaudsigt over Middelhavet og Gibraltar.

Placeringen af dette fantastiske sted giver en fredelig og afslappet livsstil, og de smukke strande i denne strækning på Costa del Sol kan nås af en gangbro. Ideel til cykling, lange gåture og selvfølgelig golf. Gibraltar ligger kun 25 minutter væk, og denne udvikling er perfekt placeret for dem der arbejder der.


Priser fra: €268.000 - €345.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-BOR101

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11368es
Kontantpris (EUR)
268.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
144
Grundareal
0
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk