Spanien
Dansk English Svenska

Ekslusive byhuse i La Cala de Mijas

Málaga, La Cala de Mijas, PROCSW-BOR109

Ekslusive byhuse i La Cala de Mijas

Del boligen

Eden Resort & Club er en unik udvikling af eksklusive tre- og fire soveværelses byhuse med spektakulær havudsigt, moderne arkitektonisk stil og den nyeste in-home-teknologi.

Disse luksuriøse egenskaber tilbyder velindrettede indvendige rum, hvor opholdsstue, spiseplads og fuldt udstyret køkken med bar smelter ind i et boligareal, der maksimerer udsigten fra overdimensionerede triple-døre og vinduer. Forbindelse mellem udvendig og indvendig plads er sømløs med generøse overdækkede og afdækkede terrasser – det perfekte sted at slappe af og nyde udsigten over golfbanen eller den sydvestlige kystlinie mod Middelhavet.

Hver bolig er designet til en meget høj standard, der passer til en egenskab af denne kaliber med porcelængulv, neutrale toner og teksturer, hvilket gør det muligt for ejeren at tilpasse pladsen til at skabe det perfekte opholdsmiljø. Rummelige soveværelser nyder godt af indbyggede garderobeskabe. Det store soveværelse har walk-in closet og smukt en-suite badeværelse. Udenfor nogle af disse ejendomme er en privat pool – et sted at køle ned efter et spil tennis eller en dag på golfbanen.


Priser fra: €375.000 - €975.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-BOR109

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11548es
Kontantpris (EUR)
375.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
120
Grundareal
0
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk