Spanien
Dansk English Svenska

Fantastisk udsigt til kysten og bjergene

Malaga, Competa, Cruz De Zarja

Fantastisk udsigt til kysten og bjergene

Del boligen

Fantastisk udsigt til kysten og bjergene - sol 365 dage om året.

Casa Cruz Montaña er en klassisk spansk villa. Huset er for jer, der sætter pris på enkle design med en afslappet, tilbagelænet atmosfære og stemning. Designet er inspireret af Andalusisk-Ballistisk forenet med nordisk stramhed. Privat beliggende på en sydlig skråning med udsigt direkte til middelhavet og bjergene.

Villaen er fordelt på to etager: 1. sal bestående af badeværelse med brus, åbent køkken/alrum, der åbner sig ud til meget stor sydvendt terrasse med fantastisk udsigt mod middelhavets kyst og bjergene. Via trapperne kommer man ned til en stor opholdsstue samt tre gode soveværelser samt husets andet badeværelse med Grohe Rain shower), bryggers med vaskemaskine samt udgang til nedre terrasser og pool området.

På 1. sal er køkken–alrum med spise plads samt udgang til en stor sydvendt terrasse med udsigt til havet og bjergene. Stort lounge område. Stueetagen rummer en store lounge med brændeovn, og udgange til den omkringliggende terrasse og pool området.

Der er er aircondition i villaen, men I vil sjældent få brug for det, idet den friske bjergluft og villaens beliggenhed køler rummene. Loftventilator i værelserne kan være nyttige på de varmeste dage.

Ved villaens swimmingpool og flere terrasser kan man finde sit helt eget sol eller skygge-spot eller du kan dyppe dig i poolens svalende vand og nyd tiden, der står stille i dette lille paradis på bjerget. Poolterrassen er privat og afsondret af et gammelt Algarrobo træ, en skyggefuld plads til afslapning. På bjerget er mediterranean blomstrende buske og frugttræer. Vindrue-overdækket pergola giver endnu et perfekt sted at nyde udsigten i skyggen på selv de varmere måneder.

De omkringliggende 2246m2 grund/bjerg tilhører husets have med masser af citrontræer, appelsintræer, stort avokadotræ, figentræ, oliventræer og blomster mm.

Villaen ligger i området Cruz de Zarja 20 min. til kystens hyggelige byer og strande eller 5 min. til charmerende CÓMPETA og andre skønne hvide byer i området.

Er der spørgsmål eller ønskes flere billede, information eller at se Casa Cruz Montaña send en mail yr@axeb.dk


Informationer om huset:
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Størrelse: 154m2
Terrasser: 200m2
Grund: 2246m2
Bygget: 1982

Aircondition
Loftventilatorer
Webergrill
Wifi-Internet
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Køle/fryseskab
Varmtvandsbeholder
Swimmingpool
Udendørsbrus
Gå afstand til CÓMPETA
Brændeovn
Parkering
Fantastisk udsigt
Roligt område
Mountain view
Sea view
Renoveret: 2017
Hus og alle gitterlåger og hegn malet efteråret 2019Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11735es
Kontantpris (EUR)
399.000
Årlig ejerudgift
550
Boligareal
154
Grundareal
2246
Byggeår
1982
Antal rum
5
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +4523325409
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk