Spanien
Dansk English Svenska

Luksuriøse byhuse med Jacuzzi

Malaga, Estepona, PROCSW-PII025

Luksuriøse byhuse med Jacuzzi

Del boligen

50 moderne luksusbyhuse af 5-3 soveværelser og 2-4 badeværelser, alle med privat tagterrasse med jacuzzi, pergola, keramik og træbelagte gulve. Grillplads.

Byhusene tilbyder absolut privatliv, havudsigt, fællesareal med ekspansive svømmeområder og en 50m olympisk pool. Indendørs Spa med sauna og dampbad. Egen underjordisk garage med personlig adgang til huset gennem et stort vaskerum og serviceområde. At fremhæve naturlyset har været af altafgørende betydning, med store vinduer og minimumsprofiler (kun to centimeter aluminiumrammer) og akselaksler gennem trappen.

Som supplement til dette åbne, innovative design er også et stort format af keramiske gulvfliser. De åbne køkkener er veludstyrede med Siemens eller lignende husholdningsapparater, mens loungeområderne er forbundet til øverste etage af et glasgalleri, der øger gennemsigtigheden. Hvert rækkehus har en privat tagterrasse med jacuzzi, pergola, keramik og kunstgræsbelægning samt grillplads og egen underjordisk garage med personlig adgang til huset gennem et stort vaskerum og serviceområde samt fælles parkeringspladser til gæster.

Boligerne har også pejs, gulvvarme (vandbaseret i opholdsområder og el i badeværelser), varmt og koldt klimaanlæg og færdige og polstrede garderobeskabe samt de nyeste hjemmeautomatiseringssystemer. Andre vigtige funktioner er tykke, høje døre, minimumsprofil i loungebarene og de vigtigste soveværelser, opvarmede toiletter, automatisk dørindgang til hver garage, sikkerhedsdøre, privatlivets fred og sikkerhedsgardiner på nogle af bagvinduerne og termoruder.

Priser fra: €990.000 - €1.400.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-PII025

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11299es
Kontantpris (EUR)
990.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
209
Grundareal
0
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk