Spanien
Dansk English Svenska

Luksus villa tæt på Puerto banus

Malaga, Benahavís, PROCSW-NOK011

Luksus villa tæt på Puerto banus

Del boligen

Et af de mest luksuriøse boligområder i Europa, det ligger i hjertet af et af de smukkeste områder på Costa del Sol. Med sin beliggenhed kun få kilometer fra Marbella og kun 60 kilometer fra Málaga lufthavn.
Over 900 hektar omgivet af frodige planter, naturlige søer og golfbaner med mere end 230 høje ejendomme med betagende udsigt over Gibraltar og den nordafrikanske kyst.

Golfbaner, rideclub, klubhus, tennisbaner, er nogle af de faciliteter, som komplekset inviterer fremtidige ejere til at nyde, samt 24 timers sikkerhed og port med Civil Aviation.

Fremragende moderne stil villa med forbløffende seværdigheder til havet og bjergene. Bygget af højeste kvalitet af materialer, er villaen fordelt på tre etager og består af 7 soveværelser og en separat lejlighed til servicen.

Kælderen er udstyret med en indendørs pool, spa, fitnessrum, massage værelse, vinkælder, tv og spillehal, privat biograf, vinkælder og en spektakulær garage med udsigt over havet og bjergene.

Husets hovedidé er at generere en række lysende rum (indvendig og udvendig) til haven og poolen med en rund geometri malet hvidt, men med nogle blikke i sten, der understreger visse arkitektoniske elementer.
Indgangen til huset er gennem en dobbelt højde veranda med udsigt. En stor trædør fører ind i en spektakulær dobbelt højde krydset af entréen, der åbner soveværelserne ovenpå. De store glaspaneler skaber gennemsigtighed mellem de forskellige rum, simulerer, at alle er forbundet, perspektiver og haveudsigt fra hvor som helst i huset.
Dammen er hovedkarakteristen, som overflyder til poolen og ligger ved indgangen til huset. Dens base er lavet af glas og fungerer som et skylight, der indfanger lyset ind i spa-området i kælderen. En anden dam adskiller adgangsrammen til kælderen af ​​vejadgang til overdækket parkeringsplads nær indgangen. I infinity poolen er der en integreret jacuzzi og i det vestlige hjørne af plottet er der et opholdsområde hvorfra man kan se haven modtager solnedgangen. Transparenter, krydsventilation og lys siver ind i hvert hjørne, øger følelsen af ​​harmoni i boligen.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-NOK011

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11653es
Kontantpris (EUR)
8.900.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
2200
Grundareal
5315
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
7
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk