Spanien
Dansk English Svenska

Villa med enestående udsigt og have

Malaga, Benalmadena Pueblo, PROCSW-DOM03

Villa med enestående udsigt og have

Del boligen

Fremragende og miljøvenlig moderne villa med store private haver og enestående udsigt over de omkringliggende dale i Benalmadena og Middelhavet.
Vores arkitekter har designet en virkelig enestående villa til denne 2.000m2 grund: Bygget på 2 etager, villaen indeholder 3 soveværelser 2 badeværelser, et master- og 2 ekstra værelser med eget badeværelse, masser af naturlig belysning og indbyggede skabe.

Stueetagen indeholder en åben entré, et fuldt udstyret moderne køkken, en smuk åben spisestue / stue med gulv-til-loft vinduer samt et ekstra lille værelse / bad. Skræddersyet design af berømte arkitekter, tilbyder ejendommen smarte moderne overflader med Middelhavets flair hele vejen igennem; masser af udendørs hygge områder, åbne boligarealer og uafbrudt udsigt over det berømte Costa del Sol.
Fællesområderne omfatter en privat swimmingpool, en overdækket udendørs spiseplads, yderligere afdækkede og overdækkede terrasser. I kælderen er der plads til et legerum / ekstra stue og en garage til 2 biler.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-DOM03

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11250es
Kontantpris (EUR)
1.177.166
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
375
Grundareal
2000
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk