Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg 5 km fra Puerto Banus!

Malaga, Guadalmina, PROCSW-NOK006

Villa til salg 5 km fra Puerto Banus!

Del boligen

Villaen ligger 25 m væk fra Guadalmina Hotel, 50 m fra stranden og kun 10 m fra Guadalmina Golfbane. Ligger på kanten af ​​Marbella’s område. En af ​​de mest internationalt anerkendte boligområder på Costa del Sol.
Perfekt forbindelse med N-340 motorvejen, butikscentre og nærliggende strande. Fremragende beliggenhed – kun 5 km til Puerto Banus og 10 km fra Estepona centrum. Udover prestigefyldte private skoler, restauranter, butikker og forskellige virksomheder er et af de mest luksuriøse hoteller også beliggende i dette område – Guadalmina Hotel …

Husets hoved idé er at generere en række lysende rum (indvendig og udvendig) til haven og poolen med en rund geometri malet hvidt, men med nogle klinker, der understreger visse arkitektoniske elementer.

Adgangen til huset er gennem en dobbelt højde veranda med udsigt. En stor trædør fører ind i en spektakulær dobbelt højde krydset af entréen, der åbner soveværelserne ovenpå. De store glaspaneler skaber gennemsigtighed mellem de forskellige rum, perspektiver og haveudsigt fra hvor som helst i huset. Poolen er placeret ved indgangen til huset. Dens base er lavet af glas og fungerer som et skylight, der fanger lyset ind i spa-området i kælderen. En anden pool adskiller adgangsrammen til kælderen af ​​vejadgang til overdækket parkeringsplads nær indgangen. I infinity poolen er der en integreret jacuzzi og i det vestlige hjørne af plottet er der et opholdsområde hvorfra man kan se haven modtager solnedgangen. Krydsventilation og lys siver ind i hvert hjørne, øger følelsen af ​​harmoni i boligen.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-NOK006

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11650es
Kontantpris (EUR)
4.200.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
1065
Grundareal
1568
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
6
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk