Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i Atalaya Isdabe

Malaga, Atalaya Isdabe, PROCSW-ALT015

Villa til salg i Atalaya Isdabe

Del boligen

Et prisvindende udviklingsteam har skabt en smuk blindgyde, der klogt skaber kontrast mellem moderne ejendomsdesign og en omgivende varme af vegetation og belysning for at give elegante hjem, der er en fornøjelse at bo.
Arboleda interiørdesigns er sammensat af en amerikansk designkonsulent for at sikre, at de allerbedste teknikker og materialer anvendes, hvilket giver et moderne og behageligt miljø. Hver detalje er blevet udvalgt efter dets individuelle fortjeneste af kvalitet, samt dens kompatibilitet med det universelle ejendomsdesign og dets sydlige spanske omgivelser.
oversættes Arboleda betyder det “lund”. Dette naturlige navn er specielt udvalgt til at repræsentere den ekspansive grønne skov, der sidder mod syd – noget der har inspireret mange af de arkitektoniske og udviklingsmæssige beslutninger gennem hele den kreative proces. Specielt med hensyn til landskabsvalget. Grænselinjerne mellem egenskaberne er hækninger af hvidblomstret honningdys. De bageste havearter er blevet arrangeret for at give masser af farve, duft og frugt. Og blomsterarrangementer vil være placeret specielt foran soveværelserne … Flora og fauna arter omfatter: jacarandas, bougainvillea, citrontræer, appelsintræer, palmer, cypresser.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-ALT015

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11695es
Kontantpris (EUR)
795.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
155
Grundareal
331
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk